• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2023

06:40

Dnevni horoskop za sredu 27. septembar! Škorpijama blokada na poslu, a ovom znaku stiže veliki novac

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 27. septembar! Škorpijama blokada na poslu, a ovom znaku stiže veliki novac

Podeli vest

Bliži se pun Mesec u Ovnu (29. septembar), pa su tenzije pojačane, a znakovi kao što su Ovnovi, Jarčevi, Vage i Rakovi treba da se čuvaju pogrešnih odluka.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ostvarite više zanimljivih poznanstava koja lako mogu da pređu u ljubav. POSAO: Ako postoji mogućnost, može se desiti da uđete u pravni spor. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

BIK

LJUBAV: Doživećete da vam partner priredi prijatno iznenađenje, a i sami ćete biti darežljivi prema voljenoj osobi. POSAO: Nove prilike u poslu i bolji uslovi rada. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Shuterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti prijateljski raspoloženi, pa i bez namere da bilo koga osvojite, možete lako pridobiti nečije srce. POSAO: Dodatne obaveze će vas opteretiti. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika za ljubav, zbog čega je najbolje da ništa ne očekujete. POSAO: Osećaćete se iscrpljeno i demotivisano, pa nećete mnogo postići. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

LAV

LJUBAV: Vaša harizma velikim delom proizlazi iz prirodne samouverenosti, koja je u ovom periodu posebno izražena. POSAO: Mogući problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Gastritis.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Vaše sjajne operativne sposobnosti danas će biti još izraženije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u većem društvu ili preko prijatelja. POSAO: Uvećan obim posla i uspeh onima koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je iznenadno romantično putovanje, ili lepo druženje i ljubav na putovanju. POSAO: Blokada u ovoj oblasti života, možda uopšte nećete ni raditi. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike za izlazak i da će vam privući pažnju neko nov. POSAO: Bićete opterećeni obavezama, zbog čega nećete uživati u radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Nerazumevanje u odnosu. POSAO: Ovaj dan je povoljan za one kojima je potrebna novčana infuzija ili bilo kakva finansijska podrška. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko nov ili neko s kim ćete stupiti u kontakt na društvenim mrežama. POSAO: Veliki uspeh u oblasti karijere, čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Danas nećete imati dobrih prilika za ljubav. Verovatno ćete previše razmišljati o nekome ko nije zainteresovan za vas. POSAO: Mogući pravni problemi. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija