• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

20.09.2023

08:52

Stiže pun Mesec u Ovnu! 29. septembar je ključan datum - 4 znaka neka se spreme za kraj jednog životnog ciklusa

Shutterstock

Horoskop

Stiže pun Mesec u Ovnu! 29. septembar je ključan datum - 4 znaka neka se spreme za kraj jednog životnog ciklusa

Podeli vest

Merkur i Venera su krenuli napred, a pred nama je još jedan važan astrološki period, a to je pun Mesec u vatrenom znaku Ovna 29. septembra.

Pun Mesec u Ovnu je astrološki događaj koji se dešava kada Mesec zauzme položaj suprotan Suncu i potpuno osvetljava svoju površinu. Ovaj fenomen obično ima poseban značaj u astrologiji i može uticati na emocionalno stanje i energiju ljudi.

Ovan je vatreni znak koji se karakteriše entuzijazmom, hrabrošću i impulsivnošću. Kada se pun Mesec dogodi u Ovnu, to obično donosi naglašenu energiju ovog znaka, što može uticati na način na koji se osećamo i ponašamo tokom tog perioda.

Evo nekoliko ključnih karakteristika punog Meseca u Ovnu:

Foto: pixabay.com

 

 

Strastvena energija

Ovaj pun Mesec donosi pojačanu strast i entuzijazam. Ljudi mogu osećati veću motivaciju da ostvare svoje ciljeve i projekte. To je vreme kada možemo biti izuzetno energični i odvažni u preduzimanju akcija.

Impulsivnost

Ovan je poznat po svojoj impulsivnosti, pa pun Mesec u ovom znaku može pojačati ovu tendenciju. Važno je da budemo oprezni da ne donosimo nagle odluke ili reagujemo na emocionalne podražaje bez razmišljanja.

Sukobi i tenzije

 Energija punog Meseca može dovesti do povećanih tenzija i sukoba. Ovan je znak konkurencije i borbe, pa se konflikti mogu pojaviti kako u međuljudskim odnosima tako i unutar nas samih. Važno je da se trudimo da balansiramo ovu energiju i izbegavamo nepotrebne konfrontacije.

Foto: Freepick

 

 

Samopouzdanje

Ovan je znak samopouzdanja i hrabrosti, pa pun Mesec u ovom znaku može pomoći ljudima da se osećaju samouverenije i da se suoče sa izazovima s većom verom u sebe.

Potreba za nezavisnošću

Ovan je nezavisan znak, pa tokom punog Meseca u Ovnu možemo osećati snažnu potrebu da se oslobodimo ograničenja i da sledimo svoje strasti i želje.

Pun Mesec za razliku od mladog, nagoveštava kraj jednog životnog ciklusa. Ovaj aspekat najviđe će osetiti Ovnovi, Jarčevi, Rakovi i Vage.

OVAN

Odluke koje budete donosili u periodu kada bude pun Mesec usloviće velike promene u budućnosti. Vreme je da završite sa nečim starim, što vam je bio teret i krenete napred. To neće proći bez stresa i nagomilanih frustracija.

JARAC

Pun Mesec u četvrtom polju donosi vam porodičnu krizu ili probleme sa stanom. Moguća je odluka o preseljenju.

VAGA

Pred vama je period koji će doneti veliku promenu u partnerskim odnosima. Ukoliko ste u braku, moguća je kriza. Na poslu vas očekuju novi izazovi i testovi.

RAK

Pun Mesec donosi vam stresni događaj na radnom mestu. Jednostavno ćete morati da "presečete" i donesete poslovnu odluku koja će uticati na tok vaše karijere. Moguće je nerazumevanje i sukobi sa autoritetom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija