• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2023

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 2. oktobar! Device flertuju, Vage uživaju u popularnosti, a Škorpije čekaju velike finansijske promene

Pixabay

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 2. oktobar! Device flertuju, Vage uživaju u popularnosti, a Škorpije čekaju velike finansijske promene

Podeli vest

Početak nove sedmice biće posebno zanimljiv Škorpijama, koje će imati napredak u svakoj životnoj sferi, a naročito u ljubavi.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. Duboka osećanja se neće probuditi, ali ćete biti zaljubljeni. POSAO: Bićete u poslu sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Bićete zainteresovani za zajednički život sa voljenom osobom, to je nešto o čemu ćete razmišljati. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Neće vam biti lako da pokrenete dešavanja u ovoj sferi. Privlače vas osobe koje imaju veze sa inostranstvom. POSAO: Zauzećete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK 

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje vam pružaju osećaj emocionalne sigurnosti i bliskosti. POSAO: Sreća u pitanjima vezanim za komunikaciju i adminstraciju. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Nemojte očekivati previše. Ništa bitno se neće desiti, jer ćete biti okupirani drugim sferama života. POSAO: Smetaće vam nadređeni. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Vaš ljubavni život vam neće biti najbitniji, ali moguć je flert. POSAO: Moguć manji uspeh čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

VAGA 

LJUBAV: Vaša popularnost će porasti, pa samim tim je moguće i da stekenete neke nove obožavaoce/teljke. POSAO: Uspeh u umetnosti. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION 

LJUBAV: Možete se nadati napretku u ovoj sferi, jer ćete se značajno prolepšati. POSAO: Moguće je da će doći do velike promene u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Posumnjaćete u iskrenost osećanja ili namera osobe sa kojom ste. POSAO: Moguće blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Promenljivo.
 

JARAC 

LJUBAV: Biće prilika za druženje ali verovatno ne i za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu ili će oni koji su vam podređeni "brljaviti". ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Dopadaju vam se snažne i samodovoljne osobe, a takve je nateže osvojiti i ukrotiti. POSAO: Situacija na planu karijere će biti nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Danas ćete biti skloni sanjarenju i bežanju od realnosti. Mogući su nesporazumi u odnosu. POSAO: Otaljavaćete posao i moguće su greške. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija