• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2023

06:40

Dnevni horoskop za petak 6. oktobar! Ovnovi će biti posebno privlačni, Devicama priliv novca, a Strelčevima iznenadna ljubav

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 6. oktobar! Ovnovi će biti posebno privlačni, Devicama priliv novca, a Strelčevima iznenadna ljubav

Podeli vest

Mnogi horoskopski znaci će baš danas primetiti važne promene kada je ljubav u pitanju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Vaša energija će fascinirati, bićete vrlo privlačni, pogotovo Ovnovi u srednjim godinama. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je možda van vaše lige ili ćete barem vi verovati da jeste. POSAO: Uvećan obim posla, a lako možete naći posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Izaći ćete ili ćete putovati i relaksirati se, a to je odlična prilika da se zabavite i nađete ljubav. POSAO: Razmišljaćete o nekim pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RAK

LJUBAV: Bolja komunikacija će dovesti do novih kontakata ili stabilizacije ljubavnog života. POSAO: Moguće manje promene i bolja situacija u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko se bavi sportom. POSAO: Uspeh profesionalnim sportistima i onima koji rade u vojsci. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA

LJUBAV: Možda nećete ni pokušavati da se bavite ljubavnim životom jer ćete biti obuzeti poslovnim obavezama. POSAO: Priliv novca i poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome koga ste upoznali preko prijatelja. POSAO: Imaćete prilike za napredak u karijeri ili neke sjajne ideje kako se isti može ostvariti. ZDRAVLJE: Urinarna infekcija.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete potpuno opuštenu situaciju u ljubavi, bilo da imate partnera ili ne, prilike će se već pojaviti. POSAO: Povoljan period za one koji se bave javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da doživite iznenadnu ljubav ili, ako ste u vezi, da vam partner priredi prijatno iznenađenje. POSAO: Povoljan dan za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Bićete skloni flertu sa osobama sa kojima radite, ali vodite računa da ne napravite sebi problem na poslu. POSAO: Povoljan dan za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Partner će vas prijatno iznenaditi. Možda ćete dobiti poklon ili izjavu ljubavi. Ako ste sami, imaćete prilike za flert. POSAO: Uspeh onima koji rade za strance. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Imaćete priliku da komunicirate sa više osoba koje vam se sve dopadaju. POSAO: Imaćete mnogo posla, a vaš entuzijazam će vam pomoći da sve postignete. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija