• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

17:56

Horoskop itekako utiče na ljude! Evo šta nam je donela retrogradna Venera! (VIDEO)

shutterstock/Informer

Live TV

Horoskop itekako utiče na ljude! Evo šta nam je donela retrogradna Venera! (VIDEO)

Podeli vest

U novoj emisiji na Informer Tv "Pre večere" saznajemo nešto više o uticaju retrogradne Venere na čoveka, kao i na koji način zvezde mogu da kroje ljudsku sudbinu. O ovoj temi pričali su numerolozi Dušan Cincović i Vesna Perić i astrolog Darka Cvetković.

Numerolog Dušan Cincović kaže da je prošla godina bila jako teška, ali da u sledećoj možemo sigurno da očekujemo prosperitet i da će retrogradna Venera trajati do polovine ovog meseca.

- Za prošlu godinu sam rekao da je bila jako teška, ali ova tekuća godina je bila mnogo drugačija i povoljnija za ljude, a u sledećoj možemo sigurno da očekujemo prosperitet. Ovaj period u retrogradnoj Veneri koja itekako utiče na ljudske ljubavne odnose trajaće do polovine ovog meseca - rekao je Cincović.

Foto: Masha Bandjur

Dušan Cincović

 

Prema rečima Cincovića psiholozi mogu da daju psihološke profile na osnovu horoskopskog znaka, ali i da osobe rođene u istom znaku i satu mogu da budu totalno različite samo na osnovu mesta rođenja.

- Od mesta rođenja sve može da zavisi, jer osobe koje su rođene istog dana i sata i u istom su znaku, mogu da budu totalno različite. Čak i psiholozi mogu da daju psihološke profile na osnovu horoskopskog znaka, tako da i sami vidite koliko je horoskop važan za ljude - dodao je Cincović.

Sve o horoskopu i asrologiji i uticaju svega toga na ljude saznajte u videu u nastavku:

Astrolog Darka Cvetković navodi da je protekli period koji je bio u znaku Lava i retrogradne Venere umnogome uticao na žene, ali i da dva ista znaka ne mogu da funkcionišu u najboljim odnosima, jer imaju identičnu energiju.

- Žene su te koje odlučuju šta će biti u vezi, jer se većina proteklih meseci desila u znaku Lava i bili smo u periodu retrogradne Venere koja najviše utiče na ženski pol. Dva ista znaka ne mogu da funkcionišu u najboljim odnosima, jer imaju identičnu energiju - navela je Cvetković.

Foto: Masha Bandjur

Darka Cvetković

 

Numerolog Vesna Perić ističe da je za ljude je bitno pre svega da nađu idealnog partnera za sebe pomoću astrologije i numerologije, ali i da su mnogi u proteklom periodu bili u iskušenjima vraćanja starim partnerima.

- Svi imamo neke periode koji su loši, ali i prolazni. Za ljude je bitno pre svega da nađu idealnog partnera za sebe, a to će uraditi ako se budu konsultovali sa našom strukom. Kada pričamo o poslednjih par meseci, mnogi su bili u iskušenjima vraćanja starim partnerima, ali to nije loša stvar ako je došlo zbog prekida veze zbog nekih drugih aspekata, a ne ljubavi - kazala je Perić.

Foto: Masha Bandjur

Vesna Perić

 

Naša sagovornica dodaje i da  na osnovu našeg znaka možemo saznati kakav partner nam odgovara, kako se osećamo i kakav je naš bioritam, pa čak i kakav nam posao odgovara.

- Na osnovu vašeg znaka možete saznati kakav partner vam odgovara, kako se osećate zdravstveno i kakav je vaš bioritam, pa čak i kakav vam posao odgovara. Brojevima, čitanjem horoskopa i natalnim kartama možemo da dobijemo jaku sliku o nekoj osobi - zaključila je Perić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija