• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.10.2023

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 23. oktobar! Device očekuje romantično putovanje, Škorpije ostvaruju poslovne planove

pexels.com

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 23. oktobar! Device očekuje romantično putovanje, Škorpije ostvaruju poslovne planove

Podeli vest

Početak nove sedmice će svim horoskopskim znacima biti zanimljiv, ali će Device ipak imati posebno uspeha, na svim životnim poljima.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas nećete uživati harmoniju u odnosu, jer ćete se ponašati samodovoljno. POSAO: Loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Drastično promenite navike.

BIK

LJUBAV: Nestabilnost u odnosu za one koji su u braku. Danas će oni koji su sami biti zadovoljniji situacijom od onih koji su vezi ili braku. POSAO: Bićete previše samouvereni. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste sami, ovo nije period u kome ćete naći ljubav, ali možete se povezati sa nekim iz svoje prošlosti. POSAO: Dobit od trgovine i manji novčani priliv. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti skloni eksperimentisanju, što za vas inače nije karakteristično. POSAO: Promene na poslu i u procesu rada. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vas.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Vaša popularnost je na visokom nivou i to će vam olakšati napredak u ovoj sferi. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Zaljubićete se na putovanju ili ćete imati prilike da odete na romantično putovanje sa partnerom. POSAO: Uspeh kada je u pitanju rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Nećete biti raspoloženi za bilo kakvo definitivno obavezivanje, želećete da istražite sve opcije koje imate. POSAO: Selidba kancelarije i promena toka karijere. ZDRAVLJE: Nestabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko dolazi iz druge kulture i s kim zbog toga imate problema da se dobro razumete. POSAO: Ovo je vreme da ostvarite svoje planove. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Vaš ljubavni život vas danas neće preokupirati, bićete zauzeti drugim stvarima. POSAO: Oprezno postupajte sa novcem jer ste trenutno previše impulsivni. ZDRAVLJE: Upala mišića.

JARAC

LJUBAV: Biće dosta uspona i padova u vašem ljubavnom životu. Moguća su i prijatna i neprijatna iznenađenja. POSAO: Razmišljaćete o izlasku iz partnerskog posla. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete se zbližiti sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati u većem društvu. POSAO: Uživaćete naklonost onih koji su vam nadređeni. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Imaćete priliku za komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, ali verovatno ne i za viđenje sa tom osobom. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Aritmija.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija