• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2023

06:40

Dnevni horoskop za petak 27. oktobar! Škorpijma ponude za posao, Rakovima stiže novac, a evo ko ima osetljivu probavu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 27. oktobar! Škorpijma ponude za posao, Rakovima stiže novac, a evo ko ima osetljivu probavu

Podeli vest

Bliži se pomračenje Meseca u Biku (28. oktobar), a većina horoskopskih znakova će danas imati sreće u ljubavi.

OVAN 

LJUBAV: Moguće je da nećete imati prilike za ljubav, ali sigurno će biti prilike za aferu i flert. POSAO: Radićete dva posla ili imati uspeha u vezi s administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Kijavica.

BIK 

LJUBAV: Problemi kod kuće za one koji su u braku, a mogući su i problemi na relaciji partner-roditelji. POSAO: Možete očekivati promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

 

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada i prilika da provedete vreme s tom osobom. POSAO: Možda se vratite ranijem poslu ili u firmu za koju ste nekada radili. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

RAK

LJUBAV: Bićete svadljivi i emotivno osetljivi. POSAO: Povoljan period za finansije. Intenzivno ćete raditi na tome da nađete novac za ostvarenje planova. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV

LJUBAV: Vaša strastvena priroda će biti stimulisana događajima u ljubavnom životu. POSAO: Problemi sa nadređenima. Niste raspoloženi da pratite bilo čije instrukcije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Ovo je vreme kada se dosta toga dešava i okolnosti će bez razloga izazvati nervozu ili tenziju u odnosu. POSAO: Povoljan period za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA 

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti nove prilike za flert i zabavu, ali ne i za nešto ozbiljno. POSAO: Desiće se manje promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vrlo intenzivan dan kada su emocije i strasti u pitanju. Lako vas je izazvati, pa je takt vrlo bitan pri svakoj vrsti kontakta. POSAO: Prilike za posao će se same nuditi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Fasciniraće vas neko ko ili radi u inostranstvu ili je stranog porekla, a doći ćete u kontakt preko posla. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.
 

JARAC

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, moguće je da ćete napraviti neku značajnu objavu o ljubavnom životu. POSAO: Očekujte uvećan priliv novca i uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Dopadaće vam se dinamične i fizički aktivne strastvene osobe. POSAO: Uspešno ćete se suočiti sa brojnim obavezama i problemima u karijeri. ZDRAVLJE: Infekcija.

RIBE

LJUBAV: Imaćete želju da se vratite nekom s kim ste bili u prošlosti, pogotovo ako ste skoro izašli iz veze. POSAO: Imaćete problema sa podređenima i u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija