• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2023

06:43

Dnevni horoskop za četvrtak 2. novembar! Blizancima će se dopasti neko ko živi u inostranstvu, a evo ko planira zajednički život

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 2. novembar! Blizancima će se dopasti neko ko živi u inostranstvu, a evo ko planira zajednički život

Podeli vest

Dan je povoljan za Rakove koji planiraju zajednički život.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Upoznaćete privlačne mlađe osobe i imati sreće u kontaktu sa osobama sa kojima radite. POSAO: Povoljan period za one koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Ušli ste u novu fazu, u kojoj će vas fascinirati osobe koje su popularne ili poznate. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa umetnošću ili javnim nastupom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu ili neko koga ćete sresti na putovanju. POSAO: Nestabilnost i manje promene na poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Dan je povoljan za one koji planiraju zajednički život. POSAO: Moguće je da ćete pokrenuti sopstveni biznis i da ćete se baviti marketingom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Vaša privlačnost će biti čak upadljivija nego inače, zbog čega ćete imati mnogo prilika. POSAO: Uspeh u poslovima koji imaju veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Nećete moći da ostvarite vezu sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete dobiti priliku da radite na crno posao koji vam može doneti veliki uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Ulazite u period u kome mogu da se probude osećanja prema nekom iz kruga prijatelja. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ovo je period u kome će vaši seksualni apetiti biti veliki, ali koji ne obećava da ćete naći ljubav. POSAO: Možete napraviti grešku zbog preterane samouverenosti. ZDRAVLJE: Temperatura.

STRELAC

LJUBAV: Ako tražite uzbuđenje ili kraću vezu, ali ne i stabilnost, ovo je vaše vreme. POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da odete na poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC

LJUBAV: Mogli biste da se zainteresujete za nekoga ko vam je nadređen. POSAO: Očekujte dobit od partnerstva i partnerskog posla, ako ste u takvoj kombinaciji. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Neće vam biti lako da uspostavite harmoniju i uživate u ljubavi kao što je to bio slučaj u poslednjih nekoliko nedelja. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim imate poslovni kontakt. POSAO: Lako možete naći posao ako ga tražite, pošto su sada na tom planu brojne mogućnosti. ZDRAVLJE: Nestabilno.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji
Novak Đoković

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji

Novak Đoković je stigao na Rolan Garos bez ijednog osvojenog trofeja ove sezone, čak i bez odigranog finala. Na minulim turnirima bilo je vidno da nije u najboljoj formi, nedostaju mu mečevi, vidljive su promene u fizičkom smislu, poput drhtavice, ali o tome nije želeo mnogo da priča pred početak takmičenja.

27.05.2024

05:39

Planeta

Šokantne vesti iz Rusije! Operater dronova ubio više stotina ljudi?! Ovo nije zabeleženo u istoriji! "Više i od Zajceva..."
NEVEROVATNO

Šokantne vesti iz Rusije! Operater dronova ubio više stotina ljudi?! Ovo nije zabeleženo u istoriji! "Više i od Zajceva..."

Učinak operatera FPV dronova već premašuje performanse čuvenih snajperista iz Velikog otadžbinskog rata – jedan ruski vojnik je pomoću drona uništio više od 300 vojnika Oružanih snaga Ukrajine, dok je heroj Sovjetskog Saveza, snajperista Vasilij Zajcev, eliminisao više od 240 neprijateljskih vojnika. Ovo je za RIA Novosti izjavio instruktor Centra za specijalnu taktiku i početnu vojnu obuku „Rokot“, poznat pod nadimkom „Pinoče“.

27.05.2024

08:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija