• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

12.11.2023

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 13. do 20. novembra! Strelčevi ulaze u novu romansu, Lavovi u rasulu na poslu, a evo ko će dobiti povišicu

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 13. do 20. novembra! Strelčevi ulaze u novu romansu, Lavovi u rasulu na poslu, a evo ko će dobiti povišicu

Podeli vest

Merkur, planeta komunikacije, nalazi se u Strelcu, gde donosi odlične vesti za Lavove, Strelčeve i Ovnove. Venera je uveliko u Vagi, pa ukazuje na pojačan flert, dopisivanje ali i pohvale na račun izgleda. Pod uticajem Venere u Vagi znakovi kao što su Vodolije, Vage i Blizanci lako mogu da se zaljube ili započnu novu romansu. Pred nama je i mlad Mesec u Škorpiji (13. novembar) koji simbolizuje novi početak na svim životnim poljima.

OVAN

Posao  - Merkur u Strelcu donosi vam poboljšanje komunikacije na poslu. I dalje ćete smatrati da sporo vidite rezultate svog rada, ali će komunikacija biti bolja. Imate šanse da ostvarite i saradnju sa inostranstvom u narednom periodu. Predstojeća nedelja je odlična za finansije.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam više flerta i izlazaka. Dopadaju vam se atraktivne osobe koje su šarmantne i ostvarene u karijeri. Sunce u Škorpiji ukazuje i na pojačanu ljubomoru, tako da će biti povremenih rasprava, naročito ako ste u braku.

Zdravlje - Dobro.

 

BIK

Posao - Merkur u Strelcu donosi vam nove ideje na poslu i potrebu da unapredite postojeće stanje. Merkur u osmom polju je odlična pozicija za dobijanje sponzorstva za određeni projekat. Međutim, dok je Mars u Škorpiji do 24. novembra, tenzija će biti, a biće vam teško što morate da ulažete ogromnu energiju kako biste realizovali ciljeve.

Ljubav  - Mars u sedmom polju donosi vam krizu u partnerskim odnosima. Ukoliko ste u vezi, najbolje je da vi i partner date jedno drugom prostora, jer nećete moći da pronađete kompromis. Pratner će imati potrebu da kontroliše vaš život. Nije dobra nedelja za početak romanse, mada će flerta na radnom mestu svakako biti.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZNACI

Posao - Merkur u Strelcu donosi vam priliku javno da promovišete svoj posao. Isto tako, planete u Škorpiji vam ne prijaju, pa ćete na poslu saznati za mnoge tajne. Imate saradnike koji kriju svoje prave namere, tako da će biti razotkrivanja.

Ljubav - Retrogradni Jupiter donosi vam pozive iz prošlosti. Ipak, Venerin ulazak u Vagu donosi vam nova poznanstva na mestu javnog tipa. Obavezno prihvatite pozive za izlazak. Vage će vam biti privlačne, a  Bikovi izazov jer su komplikovani.

Zdravlje - Dobro.

 

RAK

Posao - Ulazak Merkura u Strelca donosi vam poboljšanje komunikacije na poslu, ali i potpisivanje važnih ugovora. Ukoliko ste čekali zvaničan odgovor na neku poslovnu inicijativu, znajte da će sada konačno da stigne. Ukoliko se bavite nekretninama, očekuje vas uspeh u narednom periodu.

Ljubav - Naglašeno peto polje donosi puno strasti i ljubomore u odnosima. Škorpije će vam biti privlačne, ali i osobe koje su misteriozne. U narednoj nedelji ćete više izlaziti na mesta javnog tipa, tako da vas očekuju nova poznanstva.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Sunce i Mars u Škorpiji vam ne prijaju, pa ste nervozni na poslu i niste zadovoljni rezultatima rada. Najradije biste menjali firmu, ali trenutno je takvo stanje da se situacija neće popraviti do kraja nedelje. Merkur ulazi u Strelca, pa ćete biti finansijski stabilniji, odnosno, novac će konačno da stigne.

Ljubav - Izazvni aspekti Urana lako mogu da dovedu do raskida. Imate potrebu da se distancirate jer vas opterećuju porodični problemi. Zbog toga imate utisak da vas partner ne razume. Nije dobra nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje - Lošije.

 

DEVICA

Posao - Venera u Vagi donosi vam novac. Takođe, možete da radite na tome da dobijete povišicu jer imate veliku moć ubeđivanja. Biće novih poslovnih pregovora i neće ići sve glatko, ali će vaša upornost na kraju da se isplati. Imate ideju da pokrenete samostalan biznis.

Ljubav - Očekuju vas nova poznanstva i to na osnovu dopisivanja. Imate šanse da upoznate nekoga preko aplikacija za upoznavanje. Komunikacija vam je važna, a prijaće vam flert preko poruka. Bićete veoma aktivni na svim društvenim mrežama.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Venera u vašem znaku u aspektu sa Merkurom donosi vam lepe vesti. Osećate nalet pozitivne energije i dobro raspoloženje koje prenosite na svoje saradnike. Finansijski ćete biti zadovoljni, tako da je odlična nedelja za uvećanje zarade.

Ljubav - Venera u vašem znaku odnosi pojačan flert. Biće i prilike za zaljubljivanje, tako da je moguć početak nove romanse. Ukoliko ste u braku, nema nikakvog smisla da se raspravljate oko finansija.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u vašem znaku donosi vam netrpeljivost na radnom mestu, pa ne možete ništa da tolerišete. Imaćete rasprave sa kolegama, a nećete biti zadovoljni uslovima rada. U narednim danima je moguć manji novčani dobitak. Imate priliku da sa prijateljima radite neki projekat koji može da vam donese manji novac.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam tajnu ljubav ili skrivene susrete. Neko će vam predložiti tajni sastanak i to će vam biti primamljivo. Biće vam privlačne Vage, ali ćete vrlo verovatno biti u dilemi između dve osobe.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Venera u Vagi donosi vam lepe vesti o poslu preko prijatelja. Čućete za novu poslovnu mogućnost. U narednim danima možete da napredujete u karijeri preko prijateljskih kontakata, jer će vam neko učiniti uslugu. Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da treba da budete oprezni sa poklanjanjem poverenja.

Ljubav - Merkur u vašem znaku donosi vam emotivni preokret. Neko kome se dopadate će vam otvoreno pokazti svoja osećanja. Moguć je početak nove romanse. Neko ko je tajno gajio osećanja prema vama će pokazati inicijativu, pa imate šanse da unapredite odnos.

Zdravlje - Bolje.

 

JARAC

Posao - Merkur u dvanaestom polju ukazuje da na poslu ništa nije onako kako deluje da jeste. Moguće je da ćete imati tajne pregovore o novoj poslovnoj poziciji. Važno je da pazite kome poklanjate poverenje. Venera u desetom polju donosi vam pohvale na radnom mestu i moguće novo zvanje.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam ljubav na poslu. Atraktivna osoba koju poznajete preko posla će vam zapasti za oko. U fazi ste kada mešate prijateljstvo i ljubav, tako da je moguća nova romansa.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao - Planete u Škorpiji donose vam probleme na poslu. Imate ideju da menjate posao, ali čekate pravu priliku. Vaše ambicije su porasle, pa smatrate da zalužujete mnogo više u karijeri. Probajte da ne ulazite u konflikte.

Ljubav - Sunce u Škorpiji donosi vam i krizu u emotivnim odnosima. Bacili ste oko na jednu uspešnu, ambicioznu osobu, ali nije dobar period za početak romanse. Ukoliko ste u braku, prebacivaćete partneru krivicu za poslovne probleme, što će dovesti do kraha.

Zdravlje - Lošije.

 

RIBE

Posao - Iskoristite poziciju Marsa u Škorpiji da dobijete novac. Na poslu mnogo toga do kraja nedelje zavisi isključivo od vaše inicijative. Merkur u Strelcu može da vam donese uspeh ako planirate da pokrenete samostalan biznis.

Ljubav - Merkur u Strelcu donosi vam zaljubljivanje u osobu koju ste sreli preko posla. To može da bude i vaša nadređena osoba ili neko koga ste upoznali preko poslovnih kontakata. Venera u Vagi donosi vam i susret sa jednom razvedenom osobom.

Zdravlje - Dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija