• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.11.2023

06:40

Dnevni horoskop za sredu 15. novembar! Jarčeve prati sreća u ljubavi, a ovaj znak čeka novčana nagrada

pexels.com

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 15. novembar! Jarčeve prati sreća u ljubavi, a ovaj znak čeka novčana nagrada

Podeli vest

Device će doživeti satisfakciju na poslu, najverovatnije u obliku novčane nagrade. Takođe će pomoći partneru da reši problem i to će ojačati njihovu vezu.

OVAN

LJUBAV: Nalazite se u nestabilnom periodu i treba da izbegavate verbalne sukobe ako želite da sačuvate vezu. POSAO: Manji napredak na poslu ili priznanje. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BIK 

LJUBAV: Niste otporni na uporno udvaranje, makar znali da osoba nije za vas. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i u sudskom sporu. Bilo bi najbolje da izbegavate konflikte. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Sreća na skoro svim planovima pa i u ljubavi. Bićete dobro raspoloženi. POSAO: Možda ste u zabludi u vezi svojih mogućnosti, jer ste preskromni. ZDRAVLJE: Problem sa grlom.

RAK 

LJUBAV: Dobar dan za ljubav i druženje sa porodicom i uopšte sa dragim ljudima. POSAO: Desiće se pozitivne promene. Mnoge od njih ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

 

LAV

LJUBAV: Vi pre svega držite do časti, do sebe. Sve može da trpi, čak i vaše srce, ali ne vaše dostojanstvo. POSAO: Imaćete problem da nametnete svoj autoritet. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA 

LJUBAV: Pomoći ćete partneru da reši problem i to će ojačati vašu vezu. POSAO: Doživećete satisfakciju, najverovatnije u obliku novčane nagrade. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

VAGA 

LJUBAV: Imate mnogo toga lepog da izjavite i danas će vam se ukazati prilika. POSAO: Nastavlja se pozitivan trend. Mogući samo manji administrativni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro. 

ŠKORPION 

LJUBAV: Odbacujete sve koji vas povrede. Treba da budete tolerantniji ako želite sretnu dugoročnu vezu. POSAO: Možete se sukobiti s nekim s kim ne bi trebalo. ZDRAVLJE: Problem sa apetitom.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC 

LJUBAV: Ono što vam je bitno je da i vaš ljubavni odnos bude takav da otvara nove mogućnosti na svakom planu. POSAO: Dobit od putovanja ili bavljenja turizmom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Sreća u sferi partnerskih odnosa, a moguća je i formalizacija odnosa. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao i to dosta bolje plaćen od onog koji radite. ZDRAVLJE: Usporena probava.

VODOLIJA 

LJUBAV: Vaša ležernost je nešto što dobro prolazi kod suprotnog pola, pogotovo ako ste muška Vodolija. POSAO: Imate entuzijazma, ali možete biti previše zahtevni. ZDRAVLJE: Infekcija.

RIBE 

LJUBAV: Vaša volja nije jaka i zato treba da izbegavate iskušenja. POSAO: Dobićete neočekivanu pomoć, ili takvu da uopšte nećete biti svesni toga da vam neko pomaže. ZDRAVLJE: Alegije.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Džet set

Srbija