• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.12.2023

09:40

Ova tri znaka zodijaka su najveći ljubavni manipulatori! Slomiće vam srce dok trepnete, pa razmislite hoćete li reći DA

Shuterstock

Horoskop

Ova tri znaka zodijaka su najveći ljubavni manipulatori! Slomiće vam srce dok trepnete, pa razmislite hoćete li reći DA

Podeli vest

Muškarce koji vas lako mogu povrediti i uništiti vam život, i koji nose titulu najvećih manipulatora, astrolozi svrstavaju u tri horoskopska znaka.

Rak

Muškarci koji su rođeni u znaku Raka mogu se podeliti u dve grupe one koji vole svoj dom, ali su istovremeno razdražljivi, dosadni i kritični, i na muškarce koji su u osnovi pasivni, lenji i ravnodušni. Potonji se obično venčavaju iz koristi, zbog nasledstva, statusa u društvu, odnosno da bi dobili određene životne beneficije.

Iako Rak voli svoju ženu i decu, nikada neće osećati potpuno zadovoljstvo stanjem u porodici, pa će tako uvek pronaći nešto što će postati meta njegovih kritika ili razočaranja.

Po pravilu, Rakovi ostaju verni svojoj lepšoj polovini samo ako su sve njihove potrebe zadovoljene kod kuće.

Foto: Shuterstock

 

Škorpija

Jedini način da se stvori harmoničan odnos sa predstavnikom ovog horoskopskog znaka jeste da ga slepo sledimo u svim njegovim nastojanjima.

Škorpije mrze dominantne žene, staromodni su i vole da pokazuju ko je gazda u kući. Međutim, oni obožavaju ženu i decu koji mu daju vetar u leđa da nastavi da gradi uspešnu karijeru.

U srcu Škorpije zaista ima mesta za najtoplija osećanja prema voljenim ljudima, mada često ne znaju kako da ih izraze. Imate sve šanse da stvorite uspešan brak s njim, ali se pripremite na činjenicu da ćete morati da udovoljavate svim njegovim željama, i u krevetu i van njega.

Ovom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična žena. Stvar je u tome što morate biti spremni na činjenicu da će on primetiti sve vaše nedostatke, nesavršenosti i slabosti.

Foto: Shuterstock

 

Strelac

Strelac ima veliko interesovanje za sve na svetu oko sebe i želi da učestvuje u svemu što se događa oko njega – često na štetu kuće i porodice.

Živeti s ovom osobom nije tako teško, pa zbog nedostatka stabilnih osećanja i nestrpljivosti prema stvarima koje mu ograničavaju slobodu, izabranica će morati stalno da širi svoje vidike kako mu ne bi dosadila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija