• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2023

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 4. decembar! Bikovima je ovo bitan dan za ljubav, Vage će mnogo da rade

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 4. decembar! Bikovima je ovo bitan dan za ljubav, Vage će mnogo da rade

Podeli vest

Početak nove sedmice donosi razna uzbuđenja horoskopskim znacima, a naročito na polju ljubavi.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Dobro ćete se osećati i to će privući druge. POSAO: Možete naći posao, ostvariti korisno poznanstvo ili kontakt koji će vam pomoći da napredujete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Ovo je bitan dan kada je u pitanju ljubav, mogu vam se desiti lepe stvari. POSAO: U ovom periodu vas pre svega interesuje zarada i finansijska sigurnost. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobro ćete se slagati sa partnerom. Susret sa voljenom osobom. POSAO: Imaćete ideje kako lako i uspešno da zaradite još više novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Odličan dan za ljubav. Možete očekivati dalji pozitivan razvoj događaja. POSAO: Moguća zarada od transporta robe ili ljudi, kao i bilo kakve trgovine. ZDRAVLJE: Otežano varenje.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Moguća veza sa dosta mlađom ili barem mladolikom osobom. POSAO: Lepi maniri će vam danas biti jak adut, kao i prijatna komunikacija sa drugima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA

LJUBAV: Vaša lepota će danas doći do izražaja. POSAO: Možete očekivati pre svega finansijski uspeh i dobit, posebno u vidu dobitka i neočekivane sreće. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Vi niste neko kim vladaju strasti. Tražite kompletan odnos i partnerstvo, pre svega. POSAO: Mnogo ćete raditi, a vaš entuzijazam će biti ogroman. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Vrlo ste šarmantni, ali to što nekoga pokušavate da šarmirate ne znači obavezno da želite vezu. POSAO: Ulagaćete energiju u proširenje posla. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Dobar provod i prijatna komunikacija, pogotovo u društvu prijatelja. POSAO: Stabilna zarada i napredak na poslu ili barem bolja profesionalna reputacija. ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

LJUBAV: Uživaćete u ljubavi koju ste već ostvarili ili ćete lako naći novu ljubav. POSAO: Vodite računa o novcu i novčaniku, posebno ako nosite veće sume sa sobom. ZDRAVLJE: Respiratorni problemi.

VODOLIJA

LJUBAV: Uglavom ste okrenuti poslu ovih dana, zbog čega nemate vremena za ljubavni život. POSAO: Ulazite u fazu u kojoj će za napredak na poslu biti najbitnije usavršavanje. ZDRAVLJE: Napetost.

RIBE

LJUBAV: Moguć susret i komunikacija sa finim i ljupkim osobama ili sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Ništa posebno bitno se neće desiti u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Udarno! FIFA  drakonski kaznila crno-bele!
Partizan

Udarno! FIFA drakonski kaznila crno-bele!

Zbog neizimirenog dugovanja prema nekadašnjem igraču Takumi Asanu, Međunarodna fudbalska unija (FIFA) kaznila je Partizan sa zabranom registrovanja novih igrača u naredna tri prelazna roka!

01.06.2024

12:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31