• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.12.2023

06:38

Dnevni horoskop za sredu 20. decembar! Vage će upoznati ljubav svog života, Rakove očekuje veća zarada

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 20. decembar! Vage će upoznati ljubav svog života, Rakove očekuje veća zarada

Podeli vest

Današnji dan donosi mnoga uzbuđenja na poslovnom i ljubavnom planu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je iz inostranstva ili ima veze s inostranstvom. POSAO: Uspeh u bilo kakvom radu koji podrazumeva putovanje. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Može vam se dopasti neko čije je kulturno nasleđe različito od vašeg. POSAO: Precenićete sebe ili mogućnosti ljudi koji rade za vas, zbog čega ćete imati manjih teškoća. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, a imaćete i prilike da uživate. POSAO: Ako očekujete da dobijete novac, to će se desiti danas. Moguće je da ćete dobiti i dobru priliku za posao. ZDRAVLJE: Odlično.

RAK

LJUBAV: Danas ćete umeti da kažete pravu stvar, baš ono što partner očekuje i želi da čuje. POSAO: Uvećanje zarade, posebno ako se bavite nečim u vezi s trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Freepik.com

 

LAV

LJUBAV: Solidan dan za ljubav, ali ne naročito bitan u smislu velikih i značajnih događaja. POSAO: Moguć napredak na poslu. Dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Moguće putovanje na kome ćete naći ljubav, pogotovo ako putujete u društvu. POSAO: Pokušaćete da popunite budžet tako što ćete prihvatiti dodatne poslove. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Povoljan dan za traženje životnog partnera i započinjanje bitne veze. POSAO: Možete dobiti finansijsku podršku za neki vaš projekat. Pomoć bliskih osoba. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti novu vezu, ili bar poželeti nešto novo i drugačije od onoga što imate. POSAO: Imaćete previše posla. Problemi s podređenima. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Moguće je intimno povezivanje s izabranom osobom, ali najverovatnije u tajnosti. POSAO: Napredovaćete na poslu ili ćete napredovati finansijski. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Doživećete zabavne i prijatne trenutke, ali dobra komunikacija, koliko god da je bitna, ne obećava i srećan kraj. POSAO: Možete dobiti novac od kreativnog rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je nova ljubav ili ljubav s nekim ko vam je prijatelj. POSAO: Smisao za lepo ili vaša lepota i šarm jesu ono što vam može biti od koristi u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Dosta uspona i padova, zbog čega vam je teško da imate realna očekivanja. POSAO: Solidna poslovna situacija i moguća veća zarada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija