• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 12. januar! Škorpijama pohvale na poslu, Ovnovima zdravstveni problemi, a evo ko treba da pazi u saobraćaju

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 12. januar! Škorpijama pohvale na poslu, Ovnovima zdravstveni problemi, a evo ko treba da pazi u saobraćaju

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte kako su planete naklonjene vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Neko će vam se toliko dopasti da nećete moći da prestanete da razmišljate o toj osobi. POSAO: Moguće je da će vas zdravstveni problem omesti u poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Vrlo je verovatno da ćete upoznati nekoga ko će vas fascinirati i otvoriti vam nove vidike ili mogućnosti. POSAO: Ostvarićete manji uspeh. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Desiće se promene u vašem ljubavnom životu, koje mogu izazvati ogovaranje. POSAO: Uspeh u oblasti finansija i svemu što ima veze sa novcem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Moguća je nestabilnost u odnosu, raskid ili drugi iznenađujući događaji. POSAO: Lako možete obezbediti finansijska sredstva za svoje projekte. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Imaćete problema da se usaglasite sa svima, pa i sa partnerom. POSAO: Moguć porast vrednosti nekretnine koju posedujete ili uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Vaše kritičko posmatranje okoline biće naročito izraženo, što se može dopasti samo nekome ko je sličan vama. POSAO: Srešćete uticajne ljude. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Vrlo stresan dan, pun promena i neslaganja, a vi na svaki način pokušavate da izbegnete konflikt. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Problemi u saobraćaju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguća razdvojenost od partnera ili novo poznanstvo. POSAO: Uspećete da ostvarite ciljeve jer će nadređeni biti vrlo impresionirani. Pohvale i priznanja. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

STRELAC

LJUBAV: Srešćete zanimljive osobe, ali danas ne možete ostvariti nikakav trajno harmoničan odnos. POSAO: Izvesni su nesporazumi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Pazite koliko jedete.

JARAC

LJUBAV: Delujete kao da vam nije stalo, ali to su samo vaši odbrambeni mehanizmi. POSAO: Bićete okupirani promenama u karijeri. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stranog porekla ili živi u inostranstvu. POSAO: Dobićete priliku za posao. ZDRAVLJE: Infekcija.

RIBE

LJUBAV: Vaša osećanja su vrlo duboka i možda baš zbog toga imate problema da ih verbalno izrazite. POSAO: Desiće se neke promene ili ćete dobiti priliku za napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija