• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

01.01.2024

10:43

Novčani horoskop za 2024! Bikovi štede do maja, a ovaj znak će doživeti finansijsko blagostanje nakon 12 godina

pixabay.com

Horoskop

Novčani horoskop za 2024! Bikovi štede do maja, a ovaj znak će doživeti finansijsko blagostanje nakon 12 godina

Podeli vest

Ušli smo u Novu 2024. godinu, a pred nama je izazovna astrološka godina, jer Jupiter 26. maja ulazi u Blizance, Pluton 21. januara u Vodoliju, a Saturn gazi u Ribama, što će itekako uticati na finansijsko stanje horoskopskih znakova.

Merkur, na našu veliku sreću, kreće napred 3. januara, tako da će mnoge pare koje su kasnile pre kraj 2023. godine konačno da stignu.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a saznajte kako su zvezde naklonjene vašem znaku Zodijaka za novac u Novoj 2024. godini.

Foto: pixabay.com

 

 

OVAN

Imate velike šanse da uvećate prihode do 26. maja 2024. godine jer Jupiter, planeta sreće čuva vaše polje finansija. Što znači da ćete u prvom delu godine imati više novca nego u drugom delu. 

BIK

Jupiter, planeta sreće, 26. maja ulazi u vaše drugo polje, pa vam donosi mogućnost da se obogatite. Novac će se lepiti za vas u drugom delu 2024. godine, ali ćete do maja morati da budete štedljiviji.

BLIZNACI

Dolazi vaših pet minuta nakon 12 godina, tako da vas očekuje sreća i finansijsko blagostanje u drugom delu 2024. godine. Jupiter ulazi u vaš znak nakon 12 godina i donosi procvat i uspeh na mnogim poljima.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

Iako vam se čini da ste u Novu 2024. godinu uletetli sa puno troškova, situacija će postati stabilnija iza Božića. U Novoj godini očekuju vas sigurni prihodi do maja 2024. godine i to preko uticajnih prijatelja. 

LAV

Iako ste trenutno finansijski nezadovoljni, predstojća godina vam je pripremila iznenađenja od maja. Imaćete prilike da uvećate prihode preko projekta koji ćete radititi sa prijateljima. Sreća će biti na vašoj strani u drugom delu 2024. godine.

DEVICA

Ušli ste u Novu godinu, ali ste imali puno troškova. Iako imate šanse da ostvarite dobre kontakte sa inostranstvom i uvećate zaradu, godina koja je pred vama vas upozorava da morate da naučite da štedite.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Pluton, vladar vašeg drugog polja ulazi u Vodoliju 21. januara i donosi mogućnost za veliku zaradu. Vage koje planiraju da otvoren neki objekat za zabavu mogu da profitiraju. Iako ćete tokom januara imati puno troškova, ostatak godine je povoljan.

ŠKORPIJA

Nova godina može da vam započne sa ponudom za bolje plaćen posao. Osim toga, Jupiter u od maja donosi vam mogućnost da dobijete sponzorstvo ili rešite pitanje nasledstva.

STRELAC

Saturn u Ribama vas tera da štedite i budete obazrivi sa novcem. Imaćete najviše troškova oko stana, ali je januar odličan mesec da zahtevate povišicu. Od maja ćete postati rastrošni, tako da ćete teže zadržavati bilo kakav novac.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

Pred vama je godina u kojoj dolazai do velikog preokreta na novčanom planu, jer Pluton ulazi u Vodoliju. Imaćete mogućnost da zaradite veliki novac od 2024. godine jer će planete biti na vašoj strani.

RIBE

Pošto je Saturn u vašem znaku, stalno imate utisak da vam novac odlazi i da morate da štedite. U 2024. godine imate mogućnost od maja da profitirate kroz nekretnine, ali ćete svakako i dalje štedeti jer se Saturn nalazi u vašem znaku. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija