• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2024

08:50

Ova 3 znaka u februaru čeka preokret u karijeri! Napredak koji ste dugo priželjkivali

Shutterstock

Horoskop

Ova 3 znaka u februaru čeka preokret u karijeri! Napredak koji ste dugo priželjkivali

Podeli vest

Kada se radi o poslu, lepe vesti stižu za Bikove, Vodolije i Ovnove.

Mlad Mesec u ambicioznom znaku Vodolije, u februaru donosi velike promene u poslovnu stvarnost mnogih horoskopskih znakova, ali tri znaka dobiće posebnu pomoć Plutona i Venere s Marsom, da naprave veliki iskorak u karijeri.

Bik

Mlad Mesec 9. februara biće u vašem sektoru karijere, što ukazuje na veliko unapređenje ili novi zadatak. Suština je da će vaš vladar Venera biti u znaku Jarca, koji je odgovoran za napredovanje i pod uticajem Marsa dobiće puno energije za iskorak.

Važno je da je Uran, dispozitor mladog Meseca, u vašem znaku, što znači da će doneti potrebu da promenite svoj uobičajeni način delovanja kako biste ostvarili svoj cilj.

Stoga će se novi cilj sigurno pojaviti pred vama, ali ćete morati da ga postignete koristeći apsolutno jedinstvene metode. Zato se početkom februara možete odlučiti i za učenje.

Foto: Shuterstock

posao

Vodolija

Mlad Mesec 9. februara je u vašem znaku, što bi moglo doneti potpuno novi ciklus u vaš život.

Sunce i Mesec biće u kvadratu s Uranom u vašem sektoru doma i porodice u vreme događaja, pa ćete morati ozbiljno da promenite svoje navike i kućnu rutinu, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Vi ćete to shvatiti kao krizu, budući da će Lilith biti u sektoru transformacije i čineći trigonski aspekt s Jupiterom i Uranom, doneće strahove povezane sa strahom od gubitka uobičajenog načina života.

Ovan

Mlad Mesec je u vašem timskom sektoru, što bi vam moglo doneti novi tim na poslu, ali ovi ljudi su delom povezani s vašim prošlim vezama. Na primer, stari kolega se može vratiti i ponuditi zajednički rad na novom projektu.

Takođe, bićeete više uključeni u aktivnosti koje zahtevaju korišćenje nekih inovativnih tehnologija i marketing zajednice.

Verovatno ćete razmišljati o pokretanju ličnih društvenih mreža i izraditi web stranicu za promovisanje svojih usluga, navodi astrolog Julija Lifanova za atma.hr.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija