• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2024

08:10

Neodoljivi su im! Žene ovih horoskopskih znakova padaju na starije muškarce

Shutterstock

Horoskop

Neodoljivi su im! Žene ovih horoskopskih znakova padaju na starije muškarce

Podeli vest

Rakovi, Vage, Jarčevi i Škorpije najčešće biraju starijeg partnera.

Pojedini ljudi imaju sklonosti ka starijim partnerima, a astrolozi ističu da bi to i te kako moglo da ima veze sa horoskopskim znacima.

Razlog za privlačnost ka starijima može biti kombinacija njihovih emocionalnih, intelektualnih i sigurnosnih potreba.

U ova četiri horoskopska znaka se često rađaju žene koje imaju sklonost prema starijim muškarcima.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i potrebi za sigurnošću. Stariji muškarci često im nude osećaj stabilnosti i zaštite, koji Rakovi intenzivno traže. Ovaj znak ceni tradicionalne vrednosti i duboku emotivnu povezanost, a to pronalaze u partnerima koji su iskusniji i zreliji.

Foto: Freepik.com

ljubav

Vaga

Vage cene sklad i ravnotežu, a stariji partneri često imaju stabilnost i zrelost koju Vage traže u vezi. Vage takođe cene sofisticiranost i eleganciju, a stariji muškarci često poseduju tu vrstu rafiniranosti koja privlači ovaj znak.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i praktični, s naglaskom na postizanje dugoročnih ciljeva. Privlačnost starijih muškaraca može biti povezana s njihovom sposobnošću da pruže sigurnost i podršku ambicijama Jarca. Jarčevi, takođe, cene iskustvo i mudrost koje stariji partneri često donose u vezu.

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene, s dubokim emocionalnim i intelektualnim potrebama. Stariji muškarci mogu zadovoljiti te potrebe kroz svoje životno iskustvo i emocionalnu zrelost. Škorpije takođe privlači ideja duboke i transformišuće veze, koju često nalaze s partnerima koji imaju više životnog iskustva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija