• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2024

12:30

Hajdi Klum otkrila detalje iz spavaće sobe: Muškarci obično ne mogu dugo, ali moj muž... (FOTO)

Reuters

Ljubav

Hajdi Klum otkrila detalje iz spavaće sobe: Muškarci obično ne mogu dugo, ali moj muž... (FOTO)

Podeli vest

Hajdi Klum je gostovala u jednom podkastu i govorila o svom ljubavnom i seksualnom životu, navodeći mnoštvo detalja.

Manekenka i supermodel Hajdi Klum je nazvala  svog bivšeg partnera, italijanskog biznismena Flavija Brijatorea - veoma starim.  Hajdi i Brijatore su počeli da se zabavljaju u martu 2003. kada je ona imala 29, a on 53 godine, ali su se rastali dok je ona bila trudna sa njegovim detetom.

Govoreći o tipu muškarca koji voli, Hajdi je rekla:

- Pogledajte moju prošlost. Nemam tip. Bila sam sa nekim ko je bio ćelav, veoma star, duge kose, mršav. Njihove ličnosti su takođe bile veoma, veoma različite. Na kraju dana, želite nekoga zbog koga se osećate prijatno. Nekoga zbog koga se osećate sjajno.

 

 

 

Zatim je govorila o svom seksualnom životu sa Tomom Kaulitzom. Otkrila je da su do sada proveli sate i sate u spavaćoj sobi. Kaže da ima potrebu za seksom kad god pogleda svog muža.

Hajdi je takođe otkrila da su najluđa mesta na kojima je imala seks privatni avion i more.

Ona  je takođe rekla da je sa suprugom koristila seks igračke u spavaćoj sobi.

 - Pa zašto da ne? Osim toga, ako imate seks satima, mora da se dešava više toga - rekla je Hajdi.

Zatim je dodala:

- Mislim da je ženi lakše nego muškarcu jer je pitanje da li je muškarac jednako izdržljiv. Muškarci obično ne mogu dugo. Ali moj muž može.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

U emisiji Hajdi nije prestajala da hvali svog muža.

- Probala sam mnogo različitih kobasica u životu. Ali sam na kraju završila sa nemačkom. Nemačke kobasice, šta da vam kažem? - rekla je Hajdi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Manekenka je govorila i o svojim navikama i načinu života, pa je tako otkrila da u svojoj kući voli da se sunča u toplesu.

 - Kad nema nikoga, ja sam u bašti u toplesu. Ćerka me obično upozori kada gosti dolaze i kaže mi da obučem gornji deo kupaćeg kostima. Kažem joj da hoću i da ne brine. Ja samo ne volim da imam tragove od kupaćeg kostima na telu - ispričala je Hajdi Klum.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija