• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

17.02.2024

13:49

Stiže pun Mesec u Devici! 4 znaka neka se spreme za haos  - 24. februar je datum koji menja sve

Shutterstock

Horoskop

Stiže pun Mesec u Devici! 4 znaka neka se spreme za haos - 24. februar je datum koji menja sve

Podeli vest

Pun Mesec očekuje nas 24. ferbuara u zemljanom znaku Device, a astrolozi ga nazivaju i "snežni". Ovaj pun Mesec najjače će uticati na Device, Blizance, Strelčeve i Ribe.

Devica je šesti znak Zodijaka i karakteriše je analitičnost, preciznost i posvećenost detaljima.

Astrolozi često smatraju da pun Mesec u Devici donosi naglasak na praktične stvari, organizaciju i perfekcionizam. Devica je povezana s radom, zdravljem, rutinama i uslugama drugima, pa pun Mesec u ovom znaku može naglasiti važnost ovih oblasti u našim životima.

Tokom punog Meseca u Devici, možemo osećati pojačanu potrebu za analizom i poboljšanjem različitih aspekata svog života. To može podstaknuti želju za postizanjem više efikasnosti u našem svakodnevnom radu, kao i pronalaženje načina kako da bolje brinemo o svom zdravlju ili kako da unapredimo svoje radne navike.

Foto: Shutterstock

 

 

Takođe, pun Mesec u Devici može doneti i izazove ako preteramo u perfekcionizmu ili postanemo preopterećeni detaljima. Važno je pronaći balans između analize i delovanja, između postavljanja visokih standarda i prihvatanja svojih ograničenja.

U astrologiji, pun Mesec često simbolizuje vreme kada se stvari dostižu vrhunac ili kada dolazi do kulminacije. Može se manifestovati kao vreme kada se ostvaruju rezultati prethodno započetih aktivnosti ili kada se suočavamo s situacijama koje zahtevaju donošenje odluka.

Pun mesec u Devici može biti vredno vreme za samorefleksiju, poboljšanje efikasnosti i usavršavanje svojih veština. Važno je koristiti ovaj period kako bismo stvorili zdraviju i efikasniju osnovu za budući napredak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija