• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 26. februar! Vodolija će se zaljubiti, a ovaj znak 'opariti'

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 26. februar! Vodolija će se zaljubiti, a ovaj znak 'opariti'

Podeli vest

Moguće je da će Blizanci dobiti priliku da izađu u javnost na izvestan način, a čeka ih i finansijski dobitak.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Bićete čulni i raspoloženi za ljubav. Imajte u vidu da će partner imati velika očekivanja. POSAO: Desiće se promene keje ste priželjkivali. Lako se može desiti da izgubite nešto vredno. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Bićete vrlo skoncentrisani na ljubav i partnerstvo, sa promenljivim uspehom. POSAO: Mogući administrativni ili pravni problemi, ako se budete time bavili. ZDRAVLJE: Promenljivo. Prehada.

BLIZANCI

LJUBAV: Izbegavajte neiskrenost, poluistine i tajnovitost, i sve će ispasti dobro. POSAO: Moguće je da će te dobiti priliku da izađete u javnost na izvestan način. Finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

RAK

LJUBAV: Kod vas skoro sve zavisi od raspoloženja, zbog čega uspeh u stvarima srca često varira bez konkretnog razloga. POSAO: Sreća u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Sasvim je moguće da će neko iskazati divljenje i ljubav prema vama. POSAO: Moguća je dobit od svega što ima veze sa transportom, ili uspeh u sferi administracije. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA 

LJUBAV: Vrlo ozbiljno prilazite stvarima ljubavi i to će doneti značajne promene u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete imati problema da uspostavite svoj autoritet. ZDRAVLJE: Povrede i infekcije.

VAGA 

LJUBAV: Imaćete prilike za kontakt sa vrlo privlačnim i harizmatičnim osobama. Neko će vam se dopasti. POSAO: Pronaćićete svež entuzijazam za rad i prilike za napredovanje. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPION 

LJUBAV: Uživaćete i imaćete mnoge prilike za ljubav, pogotovo ako uspostavite kontakt sa osobama iz inostranstva. POSAO: Uspeh će vam lako doći čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Smanjite šećer.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC 

LJUBAV: Ono što je bitno u ovom periodu je jasna i nedvosmislena komunikacija, kako biste izbegli nesporazum. POSAO: Dobit od putovanja ili posla sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC 

LJUBAV: Nalazite se u problematičnom periodu za ljubav, jer ćete upasti u neke situacije iz kojih nećete znati kako da se izvučete. POSAO: Manji napredak na poslu. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VODOLIJA 

LJUBAV: Uživaćete i bićete zaljubljeni. Imaćete kontakt sa nekim ko će vam raspaliti maštu. POSAO: Možete dobiti finansijsku infuziju, a imaćete uspeha u svemu što ima veze s lepotom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Naćićete načina da podržite osobu sa kojom ste, koliko god da neke druge stvari zahtevaju vašu pažnju. POSAO: Moguće neracionalno raspolaganje novcem. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mesečni horoskop za mart! Bikovi lude na poslu, Ribe se zaljubljuju, a evo ko će zaraditi velike pare
Horoskop

Mesečni horoskop za mart! Bikovi lude na poslu, Ribe se zaljubljuju, a evo ko će zaraditi velike pare

Nalazimo se u sezoni Riba, pa sve deluje konfuzno. Merkur se u Ribama pridružio Saturnu i Suncu, pa nas očekuje nejasna komunikacija i lažna obećanja do 10. marta. Venera ulazi u Ribe 11. marta, pa unosi više romantike u emotivne odnose. Ovakva pozicija Venere može da donese ljubav za Ribe, Rakove i Škorpije. Mars u Vodoliji zadržaće se do 22. marta, što znači da će Lavovi, Bikovi, Vodolije i Škorpije biti pod tenzijom veći deo meseca.

25.02.2024

06:40

sledeća vest

Vesti

Tehnološka šansa za Srbiju koja se pruža jednom u 100 godina! Moguće je napraviti industriju vrednu 10 milijardi evra u Srbiji
Politika

Tehnološka šansa za Srbiju koja se pruža jednom u 100 godina! Moguće je napraviti industriju vrednu 10 milijardi evra u Srbiji

Srbija trenutno ima jedinstvenu tehnološku šansu koja se pruža jednom u 100 godina – proizvodnja LFP baterija, izjavio je Nemanja Mikać, generalni direktor i osnivač kompanije „ElevenEs“ iz Subotice, za portal Vojvodina uživo. Mi ćemo dokazati da je u Srbiji moguće napraviti industruju vrednu 10 milijardi evra rekao je Mikać u intervjuu za naš portal.

27.07.2024

12:25

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice
Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice

Uroš Blažić iz Dubone kod Mladenovca priznao je krivicu za masakr koji je počinio 4. maja prošle godine. Na pripremnom ročištu u Okružnom zatvoru u Beogradu, Blažić je izjavio da je "ubijao sve te ljude, ali da ne zna šta ga je obuzelo te večeri". Držeći pognutu glavu tokom celog ročišta, Blažić je izazvao burne reakcije ožalošćenih porodica, koje su mu dobacivale reči poput "ubico".

27.07.2024

08:29

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija