• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

29.02.2024

07:24

Mesec je ušao u Škorpiju! 3 znaka neka se spreme za srećne vesti

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Škorpiju! 3 znaka neka se spreme za srećne vesti

Podeli vest

Mesec, planeta koja je odgovorna za naša osećanja, a najbrže se kreće, ušao je u Škorpiju, gde će doneti pozitivan period za Škorpije, Rakove i Ribe.

Mesec u Škorpiji je jedan od najintenzivnijih i najdubljih položaja Meseca u astrologiji. Škorpija, kao vodeni znak, donosi duboke emocije, strasti i transformacije, dok Mesec predstavlja naše emotivno biće, naše potrebe i način na koji se osećamo u određenim situacijama. Kada se ove dve energije spoje, rezultat je emotivna dubina, intenzitet i želja za istraživanjem tamnih i skrivenih delova sopstvene psihe.

Mesec u Škorpiji može doneti izuzetnu emocionalnu snagu i sposobnost da se duboko povežete sa svojim unutrašnjim osećajima. Ovi pojedinci često poseduju izraženu intuiciju i sposobnost da prozru ispod površine stvari. Imaju sklonost ka introspekciji i analizi, težeći razumevanju dubokih, skrivenih istina kako o sebi tako i o drugima.

Međutim, ova pozicija Meseca može doneti i izazove. Emocije mogu biti veoma intenzivne i često se manifestuju na dubokim, ponekad i destruktivnim nivoima. Osobe sa Mesecom u Škorpiji mogu biti sklone ljubomori, posesivnosti i osvetoljubivosti ako se ne suoče sa svojim tamnim emocijama i transformišu ih na pozitivan način.

Foto: Shutterstock

 

 

Veza sa drugima za osobu koja ima Mesec u Škorpiji može biti duboka i intimna, ali istovremeno i izazovna. Težeći iskrenosti i autentičnosti u odnosima, ove osobe mogu biti veoma zahtevne i očekivati duboku emocionalnu predanost od svojih partnera.

Mesec u Škorpiji donosi duboke emocije, strast i želju za istraživanjem skrivenih aspekata života. Kroz introspekciju i transformaciju, ove osobe mogu postići emotivnu snagu i duboko razumevanje sebe i drugih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija