• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2024

08:50

Dnevni horoskop za subotu 2. mart! Device lako pronalaze ljubav, Ribama sjajan period za karijeru

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 2. mart! Device lako pronalaze ljubav, Ribama sjajan period za karijeru

Podeli vest

Od svih horoskopskih znakova, Vodolija će imati posebno dobar dan.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje. Ako ste sami, maštaćete o nekome ko je nedostižan. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BIK

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom ili lepe vesti o osobi koja vam se dopada. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Vi i inače znate kako verbalno da izrazite ono što osećate na lep način, a ovih dana će to biti posebno izraženo. POSAO: Uspeh u vezi bilo kakve kreativne delatnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Možete imati flert, kao i pozitivnu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti privatnog i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shuterstock

horoskop

LAV

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju. POSAO: Zanemarićete poslovne obaveze, jer ste skoncentrisani na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Lako možete naći ljubav kroz komunikaciju sa ljudima, jer ste u ovom periodu vrlo šarmantni. POSAO: Uspeh u oblasti logistike ili administracije. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Može vas zainteresovati neko s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Moguć tajni odliv novca, na šta treba posebno da obratite pažnju ako imate svoj biznis. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION

LJUBAV: Vladaće pozitivna klima u ljubavnom životu, ali ništa od velikog značaja se neće desiti. POSAO: Moguće je da nađete neki novi i malo bolji posao. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Uspostavićete neke prijateljske kontakte, ali možda ne i romantične. POSAO: Možete ostvariti izvestan finansijski uspeh. To će vam sigurno doneti osećaj olakšanja. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Moguć je negativan razvoj događaja. POSAO: Uglavnom ste skoncentrisani na zarađivanje i biće prilike da se zaradi neki dodatni novac. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi daleko ili je iz drugih razloga nepristupačan. POSAO: Napredak ili promena onima koji rade s modernim tehnologijama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Privući ćete pažnju gde god da se pojavite, jer vi stvarno umete da budete magični. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija