• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 9. marta! Ribama mogućnost tajne afere, Vage će se ludo zaljubiti

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 9. marta! Ribama mogućnost tajne afere, Vage će se ludo zaljubiti

Podeli vest

Naredna sedmica će biti posebno interesantna i za Bikove, jer im sledi ljubav iz kruga prijatelja.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak, kada je ljubav u pitanju:

OVAN

Prva polovina nedelje biće posebno povoljna za ljubav, mada je ceo period pozitivan i obećava dobre prilike. Možete upoznati nekog zanimljivog na nekom mestu rekreacije i zabave, u parku, prirodi...

BIK

Moguća ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili s nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. U narednom periodu ta mogućnost je čak verovatnija nego što je bila do sada. Ako niste planirali da se krećete među ljudima, promenite planove i više se družite.

BLIZANCI

Intenzivna druženja i novi kontakti vam u narednom periodu mogu značajno pomoći u vašoj potrazi za ljubavlju. Uživaćete, a posebno će vas privlačiti maštovite osobe i one koje imaju izražen uticaj planete Neptun, pa su zbog toga sanjalice.

RAK

Imaćete prilike da provodite vreme sa nekim ko je zainteresovan za vas i to će i vas navesti da uzvratite interes. Intrigira vas to kada neko nenametljivo iskaže iskrene simpatije prema vama. Ne volite navalentne osobe.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

Imaćete nemiran porodični život i mogući su nervoza i sukobi sa partnerom ako živite zajedno. Ipak, svađe neće dugo trajati niti će biti ozbiljne, pa ćete se vrlo brzo izmiriti. Najbolje je da ne provodite previše vremena kod kuće, izađite i budite aktivni, to će probuditi energiju ljubavi.

DEVICA

Privlačiće vas osobe koje su autoriteti ili uspešne na bilo koji način. Vrlo je verovatno da ćete ostvariti kontakt sa nekom osobom koja odgovara ovom opisu, a moguće je da to neće biti lični kontakt već indirektan.

VAGA

Bićete nepraktični u ljubavi. Verovatno ćete se ludo zaljubiti u prvu osobu koja vas na bilo koji način zaintrigira. Čak vam neće biti bitno ni to da li osoba koja vam se dopada uzvraća vaša osećanja, ili da li je veza moguća.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete ostvariti fizički kontakt sa nekim ko vas privlači. Ako već imate partnera, mnogo aktivnosti moglo bi da unese nervozu u odnos. Budite ljubazniji i manje nervozni.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

Bićete skloni avanturama. Radovaćete se novim prilikama za ljubav. Ako ste već u vezi, novi doživljaji i avanture u paru sa partnerom osvežiće vašu vezu i učvrstiti vaše uverenje da je izabrana osoba prava osoba za vas.

JARAC

Moraćete da budete vrlo tolerantni i više angažovani ako želite da vaš ljubavni odnos bude harmoničan u ovom periodu. Partner će zahtevati pažnju i to vama neće biti lako da ispratite, ali ako želite harmoniju, moraćete da se potrudite.

VODOLIJA

Povoljan period za ljubav se proteže i na sledeću nedelju. Sad vam već više neće biti čudno što ste svuda i uvek primećeni i umećete da iskoristite dobre prilike koje se ukažu. Počećete "besramno" da flertujete ako to već niste radili.

RIBE

Iako trenutno ljubav nije ono što vas preokupira, moguće je da razvijete simpatije za nekoga koga biste mogli opisati kao "zabranjeno voće". Vidi se mogućnost tajne afere, a tajnost u ljubavi je obično potrebna samo kada je neko već zauzet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija