• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 4. mart! Škorpije sumnjaju u partnerovu vernost, Ribe u neplaniranim troškovima

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 4. mart! Škorpije sumnjaju u partnerovu vernost, Ribe u neplaniranim troškovima

Podeli vest

Od svih horoskopskih znakova, najproduktivniji dan, na svim poljima, imaće Lavovi.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nestabilniji nego što je bio prethodnih dana. POSAO: Možete imati problema na poslu, pogotovo ako radite sa tehnikom ili mašinama. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK 

LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje će doprineti tome da imate više prilika za ljubav. POSAO: Mogući problemi s finansijama i impulsivno ulaganje. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. Lako ćete izraziti emocije i postići harmoniju. POSAO: Greške zbog nepaženje i problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervoza.

RAK 

LJUBAV: Harmonija u odnosu sa partnerom. Ako ste sami, dopašće vam se neko ko ostavlja utisak da ga/nju već poznajete. POSAO: Mogući su administrativni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

horoskop

LAV 

LJUBAV: Vašu pažnju će privući neko ko je aktivan i atraktivan, jer vam je sada fizički magnetizam najprivlačnija odlika. POSAO: Dobri rezultati u radu s nekretninama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Bez značajnijih događaja u ovoj sferi. Moguće je i da se baš nista neće dešavati. POSAO: Vodite računa da ne napravite neki prekršaj ili grešku, koja će vas skupo stajati. ZDRAVLJE: Prehlada.

VAGA

LJUBAV: Srešćete nekoga koga neće biti tako lako osvojiti, kako ste navikli. To će vas zaintrigirati. POSAO: Suočićete se sa brojnim zadacima i problemima. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u vernost izabrane osobe, jer će vam delovati kao da svi flertuju sa njim/njom. POSAO: Redovni priliv novca će vam se donekle uvećati. ZDRAVLJE: Dijareja.

Foto: Shutterstock

horoskop

STRELAC 

LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće je da ćete otpočeti zajednički život sa izabranom osobom ili barem razmišljati o tome. POSAO: Usporite, jer pravićete greške zbog nepotrebne žurbe. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC 

LJUBAV: Bolje ćete se slagati sa drugima, pa i s osobom koja vas interesuje, nego što je to bio slučaj prethodnih dana. POSAO: Mogući nesporazumi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Svi će vam se diviti i udeljivati vam komplimente, što je svakako povoljno ako ste u potrazi za ljubavlju. POSAO: Moguće greške administrativne prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Osećate energetsku blokadu, zbog čega biste mogli da se odličite za isključivo platonski odnos sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Pogoršanje zdravlja.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17