• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 6. mart! Blizanci treba da paze da ne izgube novac, a evo ko će upoznati nekoga

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 6. mart! Blizanci treba da paze da ne izgube novac, a evo ko će upoznati nekoga

Podeli vest

Ovnovi će upoznati uzbudljivu osobu u društvu prijatelja, koja će ih očarati.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas:

OVAN

LJUBAV: Upoznaćete uzbudljivu osobu u društvu prijatelja koja će vas očarati. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


BIK

LJUBAV: Danas definitivno nećete želeti vezu. Težićete oslobođenju i tražiti nova poznanstva i avanture. POSAO: Imaćete problema s autoritetima ako radite za druge. ZDRAVLJE: Aritmija.


BLIZANCI

LJUBAV: Bićete posebno uspešni u verbalnom izražavanju emocija i zavodljivi u komunikaciji. POSAO: Imaćete impuls da trošite bez plana. Pazite da ne izgubite novac. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 


RAK

LJUBAV: Danas ćete biti zadovoljni kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu, jer će vas pratiti sreća. POSAO: Bićete inspirisani za grupni rad i saradnju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


LAV

LJUBAV: Ljubavni život će biti vrlo nestabilan. Moguće je razdvajanje od partnera, pogotovo ako ste ženski pripadnik znaka. POSAO: Brinuće vas poslovna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.


DEVICA

LJUBAV: Ovo je period u kome vam je lako da se zaljubite i skoro svi vam deluju atraktivno i neodoljivo. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Freepik.com

 

 


VAGA

LJUBAV: Moguće su promene ili problemi. Okolina neće odobravati vaš izbor partnera. POSAO: Nestabilnost u privatnom biznisu, inače nema promena. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.


ŠKORPION

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je poznat po lepoti ili se bavi umetnošću, ali će biti teško ostvariti romansu s tom osobom. POSAO: Težite zauzimanju liderske pozicije. ZDRAVLJE: Promenljivo.


STRELAC

LJUBAV: Dan će proći bez bitnih dešavanja, moguće je da uopšte nećete imati prilike za ljubav. POSAO: I dalje moguć blagi napredak u poslu i karijeri uopšte. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 


JARAC

LJUBAV: Bićete pod tenzijom, jer danas nećete biti spremni za vezu i ljubav. POSAO: Vrlo je bitno da pokažete poštovanje prema autoritetima, što vam neće biti lako. ZDRAVLJE: Infekcije.


VODOLIJA

LJUBAV: Bez imalo napora stvorićete prilike za ljubav. Ako ste u vezi, bićete u iskušenju da prekršite pravila. POSAO: Možete dobiti priliku za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.


RIBE

LJUBAV: Bićete više skoncentrisani na druge sfere života. POSAO: Naići ćete na prepreke ili imati problem koji će vas osujetiti u ambicijama i akcijama. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija