• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 12. mart! Bikovi će obnoviti vezu s bivšim, a ovaj znak će biti manipulativan na poslu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 12. mart! Bikovi će obnoviti vezu s bivšim, a ovaj znak će biti manipulativan na poslu

Podeli vest

Lavovima danas zvezde nisu baš naklonjene. Njihova izabrana osoba će se osećati nezadovoljno, a to će izazvati krizu u odnosu. Na poslu će se baviti manipulacijom tuđim novcem ili marketingom.

Pogledajte šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas. 

OVAN

LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama, ali izgleda da ipak nećete imati sreće u ljubavi. POSAO: Moguće je da će doći do zastoja u tokovima novca. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Lako se može desiti da ožive osećanja prema nekome iz prošlosti. POSAO: Možete imati problema sa nadređenima jer u ovom periodu ne poštujete autoritete. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete problem da ostvarite konstruktivnu komunikaciju sa izabranom osobom. POSAO: Nešto ste zaboravni, zbog čega treba da obratite više pažnje na sve. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Mogli biste imati problema u komunikaciji, pošto se nećete izražavati na pravi način. POSAO: Neće vam biti do posla, potpuno će vas zaokupiti nešto drugo. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Izabrana osoba će se osećati nezadovoljno, a to će izazvati krizu u odnosu. POSAO: Bavićete se manipulacijom tuđim novcem ili marketingom. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA

LJUBAV: Ostvarićete nova poznanstva, ali razmišljaćete o nekome iz prošlosti. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu zbog nepoštenja partnera. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Uživaćete u stabilnom ljubavnom odnosu. POSAO: Mogući su problemi zbog mešanja posla i zadovoljstva, ili pak nepažnje pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaš ljubavni život neće biti zadovoljavajući zato što ulažete energiju u vezu koja nije za vas. POSAO: Doživećete razne probleme u procesu rada. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete loše raspoloženi, zbog čega ćete imati male šanse da doživite ljubav. POSAO: Nalazite se u vrlo povoljnom periodu za akademski rad i usavršavanje. ZDRAVLJE: Nestabilno.

JARAC

LJUBAV: Tajna ljubav ili veza na daljinu mogla bi da dovede do problema i razočaranja. POSAO: Pravićete greške, što će loše uticati na vašu karijeru, čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete imati problema zbog mešanja ljubavi i prijateljstva. POSAO: Moguć rad u timu i sa prijateljima, ali i prepreke uspehu u toj vrsti rada. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RIBE

LJUBAV: Usmereni ste na druge oblasti, pa je moguće da neće biti prilika za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete imati finansijskih poteškoća ili nepredviđenih troškova. ZDRAVLJE: Nervoza.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija