• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2024

21:00

Ovo su najpohlepniji horoskopski znaci! Gladni su pažnje, novca i uspeha - da li ste među njima?

Shutterstock

Horoskop

Ovo su najpohlepniji horoskopski znaci! Gladni su pažnje, novca i uspeha - da li ste među njima?

Podeli vest

Neke osobe uvek žele više i spremni su na sve da to i dobiju. U njihovom ponašanju lako je uočiti pohlepu.

Astrologija ima fascinantan uvid u tipove ličnosti koje možemo da tumačimo na različite načine. Sledeći horoskopski znakovi lako bi mogli da se klasifikuju kao 'pohlepni'.

Ovan: Vatrena ambicija

Ovan, prvi znak Zodijaka, poznat je po svojoj vatrenoj odlučnosti i neobuzdanoj ambiciji. Iako po svojoj prirodi nisu pohlepni, njihova želja za uspehom i priznanjem ponekad ih može navesti da daju prioritet sopstvenim potrebama u odnosu na potrebe drugih. Ovnovi su vođeni snažnom željom da ostvare svoje ciljeve, a ova strast se može nenamerno manifestovati kao pohlepa.

Foto: pexels.com

Bik - u stalnoj potrazi za materijalnim dobrima

Bik: materijalistički tragalac

Bik, zemljani znak kojim vlada Venera, poznat je po tome što ceni lepe stvari u životu. Iako njihova ljubav prema luksuzu nije sama po sebi negativna, ponekad se može pogrešno protumačiti kao pohlepa. Bikovi mogu da budu u stalnoj potrazi za materijalnim dobrima, zbog čega će izgledati više fokusirani na ličnu korist nego na dobrobit onih oko sebe.

Lav: Zvezda koja traži pažnju

Pod vladavinom Sunca, Lavovi žude za pažnjom i divljenjem. Njihova želja da budu u centru pažnje ponekad može da dovede do ponašanja koje drugi doživljavaju kao pohlepno. Lavovi mogu da se 'zaglave' u stalnom traženju priznanja, a ova intenzivna potreba za odobravanjem može se tumačiti kao gramzivost za pažnjom i pohvalom.

Foto: Shutterstock

Lav - gramzivost za pažnjom i pohvalom

Jarac: Ambiciozni strateg

Jarčevi su poznati po svojoj snažnoj radnoj etici i ambicioznoj prirodi. Iako je ova posvećenost vredna divljenja, ponekad može da se graniči sa pohlepom, posebno kada daju prednost uspehu u karijeri na račun ličnih odnosa. Jarčevi mogu da se 'izgube' u potrazi za moći i statusom, što potencijalno dovodi do toga da ih drugi doživljavaju kao pohlepne.​


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija