• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

17.03.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 18. do 25. marta! Jarčevi potpisuju važan ugovor, Device u rasulu, a evo koga očekuje povećanje plate

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 18. do 25. marta! Jarčevi potpisuju važan ugovor, Device u rasulu, a evo koga očekuje povećanje plate

Podeli vest

Bliži se pomračenje punog Meseca u Vagi (25. mart), pa nas očekuje kulminacija emotivnih stanja, ali i kraj jednog životnog ciklusa. Sezona Ovna stiže, pa donosi prolećno buđenje u vidu inicijative i nove pokretačke energije. Venera u Ribama u nama budi nova romantična osećanja, pa će Škorpije, Rakovi i Ribe imati priliku da se zaljube.

OVAN

PosaoMerkur u vašem znaku možete da iskoristite kako biste pokazali svoje sposobnosti na radnom mestu. Ipak, zbog ulaska Marsa u dvanaesto polje, imaćete puno tajnih neprijatelja kojima će smetati vaše prisustvo na poslu. Čuvajte se osoba koje kriju svoje prave namere prema vama.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam pojačanu maštu, ali i tajnu ljubav. Bićete emotivno zatvoreni i spremni da volite nekoga tajno, pa čak i da ne otkrivate svoja osećanja. Mnogi Ovnovi će biti tajno zaljubljeni u osobu koja je neobična i umetnički nastrojena.

Zdravlje - Psihološki problemi.

 

BIK

Posao - Venera u Ribama se bliži ka Saturnu, pa ste skloni razočarenjima. Najteže će vam pasti što morate da srušite svoja očekivanja, a to se odnosi i na saradnike u poslu. U narednom periodu ćete ostvarivati nove konatkte, ali se pazite osoba koje vam jedno pričaju, a drugi rade.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam potrebu za romantičnom osobom, odnosno nekim ko može emotivno da vas razume. Veoma ste ranjivi i setni, pa vas je lako razočarati u ovom periodu. Mars ulazi u Ribe 22. marta, pa vam donosi mešanje ljubavi i prijateljstva. Imaćete veoma konfuzna osećanja prema jednoj osobi.

Zdravlje - Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

 

 

BLIZNACI

Posao - Ulazak Marsa u Ribe 22. marta donosi vam stresan period na poslu. Imaćete učestale konfrontacije, a priželjkivaćete promenu firme. Imaćete utisak da ništa nije do vas, jer će stvari na radnom mestu biti komplikovane. Pripremite se za nedelju u kojoj ćete saznati za afere na radnom mestu.

Ljubav - Merkur u Ovnu čini vas druželljubivim i otvorenim za nove kontakte. Želećete da primite nekoga novog u svoj život i to će vam se ostvariti. Zbog dešavanja na poslu često ćete zapostavljati svoj emotivni život. Venera u Ribama doneće vam tajnu simpatiju na radnom mestu.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Ulazak Marsa u Ribe 22. marta donosi vam novu pokretačku energiju, koju treba da iskoristite kako biste ostvarili dobru saradnju sa inostranstvom. Naglašeno deveto polje ukazuje da učite da obavljate posao na drugi način. Za vas ne postoje "nemoguće misije" u narednom periodu. Ono na čemu treba da poradite jeste bolja komunikacija sa nadređenima.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam flert sa osobom koja nije iz vašeg grada. Radi se o nekome ko treba da dođe sa puta ili zajedno planirate putovanje. Promena ambijenta je ključna za sve Rakove u narednom periodu.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Istaknuto osmo i deveto polje ukazuje da se bavite pitanjem nasledstva ali i mogućim putovanjima. Sunce i Merkur u Ovnu donose vam novu pokretačku energiju od sredine nedelje, tako da se konačno budite u Novoj godini i imate priliku za novi početak na radnom mestu. Moguće je da dobijete neko sponzorstvo.

Ljubav - Venera u osmom polju donosi vam susret sa razvedenom osobom. Osetićete snažnu privlačnost prema osobi koja je potpuno drugačijeg temperamenta nego vi. Biće vam zanimljivi Ovnovi i Ribe. Ukoliko ste u braku, prijalo bi vam zajedničko putovanje.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

DEVICA

Posao - Ulazak Marsa u Ribe 22. marta donosi vam stresnu nedelju. Osetićete da vas je lako izbaciti iz takta, ali i da ćete loše reagovati na bilo kakve kritike. Bićete na minimumu energije i svaka obaveza će vam teško padati. Probajte da ne ulazite u konfrontacije sa kolegama.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam poznanstvo sa osobom koja je poznata javnosti. To može da bude neko se bavi muzikom ili umetnošću. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, problem će biti što morate da srušite prevelika očekivanja o voljenoj osobi.

Zdravlje - Slabije.

 

VAGA

Posao - Ulazak Marsa u Ribe donosi vam stresnu nedelju na poslu. Problem je što ćete preuveličavati probleme koje imate, pa će vam posao teško padati. Pripremite se za uvećanje obima posla, a teško će vam pasti da se koncentrišete na bilo kakve obaveze.

Ljubav - Mars u Ribama donosi vam flert na radnom mestu. Neko ko je tajnovit i koncentrisan na posao će vam biti zanimljiv u emotivnom smislu. Međutim, prijaće vam da imate tajnu simpatiju. Sve što je misteriozno i skriveno će vam prijati.

Zdravlje - Psihološki problemi.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

Posao - Ulazak Sunca i Merkura u Ovna donosi vam period u kojem ćete imati puno obaveza, ali i priliku da bolje organizujete posao. Mars gazi u Ribe 22. marta, pa vam donosi povratak energije i samopuzdanja, tako da treba da iskoristite svoju kreativnost.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam novu ljubav i romantične susrete. Imaćete više od jednog poznanstva, tako da možete da očekujete nova romantična dešavanja. Ukoliko ste u braku ili vezi, moguće je proširenje porodice. Prijaće vam Ribe i Bikovi.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

STRELAC

Posao - Vanera u Ribama donosi vam hronični zamor od posla. Najradije biste radili od kuće, a problem je što vam bilo kakve obaveze teško padaju. Od 22. marta Mars u Ribama donosi vam pojačane konflikte i probajte da izbegnete konfrontacije na radnom mestu.

Ljubav - Merkur i Sunce u Ovnu donosi vam nova poznanstva na mestu javnog tipa. Upoznaćete osobu koja je od inicijative ili se bavi sportskim aktivnostima. Sunce može da vam donese poznanstvo sa Ovnom ili Lavom. Takođe će vam prijati Blizanci.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

Posao - Merkur u Ovnu ukazuje da ćete imati puno poslovnih obaveza koje ćete nositi i kući. Probajte da odvojite poslovno i privatno. Naglašeno treće polje donosi vam nove pregovore o poslu, ali i mogućnost potpisivanja važnog ugovora. Ipak, pazite šta potpisujete jer možete lako da se prevarite u proceni.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam romantično dopisivanje. Bila bi šteta da nedelju koja dolaze ne iskoristite za kraće putovanje. Ovi dani su povoljni za poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom. Takođe, možete da očekujete i pozive iz prošlosti.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Mars izlazi iz vašeg znaka, pa vam donosi smanjenje tenzija na poslu. Naglašeno drugo polje pogoduje uvećanju novčane zarade. Možete da zahtevate bonus ili povišicu. Sunce i Merkur u Ovnu treba da iskoristite za završavanje papirologije. 

Ljubav - Pluton u vašem znaku menja sve, pa razmišljate o ljubavi na način koji vam je ranije bio stran. Sunce u Ovnu donosi vam više dopisivanja i flerta preko poruka. Prijaće vam poznanstvo sa osobom koja ima veću inicijativu od vas.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Posao - Sunce i Mekrur u Ovnu treba da iskoristite za uvećanje zarade. Možete lako da dobijete ponudu za bolje plaćen posao ili projekat koji će vam doneti dodatni novac. Venera i Mars u vašem znaku ukazuju da ćete upravo vi na poslu biti inicijator velikih promena.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam priliku da se zaljubite. Imaćete više ponuda za romansu, tako da ćete moći da birate. Očekuju vas i sitni pokloni od osoba kojima je stalo do vas.

Zdravlje - Umor. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija