• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

23.03.2024

10:19

Mars gazi u Ribama! Gospodar rata donosi tektonske promene za 4 horoskopska znaka

Shutterstock

Horoskop

Mars gazi u Ribama! Gospodar rata donosi tektonske promene za 4 horoskopska znaka

Podeli vest

Mars, planeta akcije, koju astrolozi nazivaju i gospodarem rata, ušao je u znak Riba gde će se zadržati do 30. aprila.

Mars u Ribama je astrološki termin koji označava položaj planete Mars u horoskopu osobe u znaku Riba. Mars predstavlja akciju, energiju i strast, dok su Ribe znakovi dubokih emocija, saosećanja i mašte. Ova kombinacija energija može rezultirati jedinstvenim karakteristikama i izazovima.

Kada je Mars smešten u Ribama, to može dati osobi osećaj duboke emotivnosti i saosećanja prema drugima. Osobe sa ovom pozicijom Marsa često imaju snažan unutrašnji svet i duboko saosećanje sa drugima. Oni su često vrlo intuitivni i mogu imati izraženu empatiju prema ljudima i životinjama oko sebe.

Bekstvo od realnosti

Međutim, Mars u Ribama takođe može dovesti do izazova. Ta osoba može biti sklona izbegavanju konflikata i suočavanju sa problemima, preferirajući umesto toga da pobegne u svoj unutrašnji svet mašte i snova. Ovo može dovesti do pasivno-agresivnog ponašanja ili problema sa postavljanjem granica.

Foto: Shutterstock

 

 

Takođe, Mars u Ribama može doneti izazove u vezi sa motivacijom i fokusom. Osoba može biti sklona sanjarenju i fantaziranju umesto delovanju i ostvarivanju ciljeva. Potrebno je naučiti kanalisati tu duboku emotivnu energiju Marsa u produktivne aktivnosti i ciljeve.

Inspirativna energija

Ipak, kada se nauči kako iskoristiti snagu Marsa u Ribama na pozitivan način, ova pozicija može doneti duboku kreativnost, saosećanje i inspiraciju. Osoba može biti izuzetno osetljiva na potrebe drugih i sposobna je učiniti velike stvari s tom energijom, posebno u umetnosti, humanitarnom radu ili duhovnom razvoju.

Mars u Ribama će snažno uticati na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance.

RIBE

Iako ćete u početku osetiti snažan nalet energije, sa danima ćete primetiti da vam je sve teže da iskontrolišete svoj bes i ljutnju. Zbog toga ćete otvoreno pokazivati nezadovoljstvo i netrpeljivost. Veoma je važno da kanališete veliku energiju na pravi način kako biste stvari promenili na bolje.

STRELAC

Mars u Ribama donosi vam porodične probleme i rasprave. Nije isključeno da dođe do kvara u vašem domu jer je recimo došlo do komplikacija sa vodom. Biće sitnih problema koji će iskrsavati, a vaša briga za najmilije će biti naglašena.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZNACI

Pred vama je period velikih promena na radnom mestu. Imaćete otvorene konfrontacije ali ćete ujedno morati da pravite i kompromise koji vam ne odgovaraju. Pripremite se za talas velikih promena u firmi u kojoj radite.

DEVICA

Mars u Ribama donosi vam krizu u braku ili partnerskom odnosu. Imaćete sve teži odnos sa bračnim partnerom ili osobom sa kojom živite. Moguće je da ćete razmišljati o razvodu. Ako imate poslovnog partnera, sledi vam kriza u odnosu.

Mars u Ribama će pozitivno uticati na Rakove, Škorpije, Jarčeve i Bikove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija