• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

22.03.2024

07:24

Mesec je ušao u Devicu! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Devicu! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se trenutno u Devici, pa pozitivno deluje na Device, Jarčeve i Bikove.

Mesec u Devici predstavlja kombinaciju energije koja je pod uticajem Meseca, simbola emotivnosti, i znaka Device, koji je povezan s analitičkim, praktičnim i detaljnim pristupom životu. Ova kombinacija stvara duboku potrebu za organizacijom, redom i perfekcionizmom u sferi emocija i svakodnevnih rutina.

Briga za druge ljude

Osobe s ovom pozicijom Meseca često su brižne, osećajne i marljive. Imaju tendenciju da brinu o drugima i da se trude da stvore harmoniju u svom okruženju, često kroz pružanje praktične pomoći i saveta. Emotivno ispunjenje za njih dolazi kroz ispravno obavljanje svakodnevnih dužnosti i služenje drugima.

Pojačana kritika

Međutim, ovaj položaj takođe može doneti izazove. Ponekada osobe s Mesecom u Devici mogu biti prekritične, kako prema sebi tako i prema drugima. Njihova potreba za perfekcionizmom može ih dovesti do stalnog osećaja nezadovoljstva, posebno ako ne uspeju da ispune svoja visoka očekivanja. Takođe, mogu biti sklone preopterećenju i prevelikom fokusiranju na detalje, što može dovesti do prevelikog stresa i anksioznosti.

Foto: Shutterstock

 

 

Da bi balansirali ovu energiju, osobe s Mesecom u Devici moraju da nauče da prihvate neizbežnu nesavršenost života. Važno je da nauče da cene svoje napore i da se ne opterećuju previše sitnicama. Takođe, važno je da nauče kako da se brinu o sebi i postave granice kako bi izbegli preopterećenje.

U ljubavnim odnosima, ove osobe su odane i brižne, ali im može biti teško da pokažu svoje emocije na otvoren način. Radije će pokazati svoju ljubav kroz praktične gestove brige i pažnje prema partneru.

Mesec u Devici donosi duboku emotivnost i brižnost, ali i potrebu za redom i perfekcionizmom. Balansiranje ove energije zahteva prihvatanje nesavršenosti i naučeno umeće upravljanja detaljima bez prevelikog stresa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija