• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2024

07:25

3 horoskopska znaka koja će imati proleće za pamćenje! Zaradiće brdo para - zvezde su na njihovoj strani

Shutterstock

Horoskop

3 horoskopska znaka koja će imati proleće za pamćenje! Zaradiće brdo para - zvezde su na njihovoj strani

Podeli vest

Ukoliko je vaš horoskopski znak Vodolija, Lav ili Devica, čeka vas veoma uspešno proleće.

Proleće se generalno smatra periodom "buđenja", napretka i prilika za pravljenje "koraka unapred". Ipak pojedini horoskopski znaci će ovo vreme moći da iskoriste bolje od drugih. 

Vodolije, Lavovi i Device će se naći u centru neverovatnih promena i iskustava, a evo i kakvih.

Vodolija

Za Vodolije proleće 2024. donosi talas kreativnosti i inovacija, koji će duboko uticati na njihovu karijeru i lični razvoj. Otkriće nove strasti ili hobi, koji će se pretvoriti u profitabilan posao, pa će tako spojiti užitak s poslovnim uspehom. Ovo razdoblje takođe obeležava značajan susret s osobom koja će uticati na njihovu budućnost, podstičući ih na razmišljanje izvan ustaljenih okvira i istraživanje neistraženih puteva. Pustolovina putovanja u inostranstvo otvoriće vrata novim kulturama i idejama, nadahnjujući Vodolije da prihvate globalni pravac mišljenja.

Lav

Lavovi će proleće 2024. doživeti kao vreme ljubavnog procvata i strastvenih avantura. Samci mogu očekivati susret s osobom koja ne samo da razbuktava njihove strasti, već deli i njihove ambicije, stvarajući moćan tandem. Lavovi u vezi doživeće obnovu i produbljivanje svojih emocionalnih veza, moguće kroz zajedničke projekte ili putovanja, koja će ih zbližiti više nego ikad. Osim toga, očekuje ih priznanje na poslu kroz promociju ili uspeh u nekom kreativnom takmičenju, što će dodatno pojačati njihovo samopouzdanje.

Foto: Shuterstock

sreća

Devica

Device ulaze u proleće 2024. s jasnim fokusom na lični razvoj i samoostvarenje. Bitće to vreme kada će njihov trud i posvećenost zdravom načinu života doneti vidljive rezultate, bilo kroz transformaciju tela ili postizanje unutrašnjeg mira kroz meditaciju i duhovne prakse. Na profesionalnom planu, Device mogu očekivati važan projekat ili zadatak, koji će ih izdvojiti kao lidera u svom polju, potvrđujući njihovu vrednost i ekspertizu. Iznenadno nasledstvo ili finansijski dobitak, pružiće im sredstva za investiranje u dugoročne snove, kao što su kupovina stana ili početak sopstvenog biznisa.

Za Vodolije, Lavove i Device proleće 2024. bitće razdoblje puno izazova, ali i neverovatnih prilika za rast i sreću. Bilo da je reč o ljubavi, karijeri ili ličnom razvoju, ključno će biti ostati otvoren za nove mogućnosti i spremno dočekati promene koje dolaze. Ovo proleće obeležiće početak uzbudljivih poglavlja u njihovim životima, ostavljajući trajni utisak na njihov put, prenosi Index.hr.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 18. do 25. marta! Jarčevi potpisuju važan ugovor, Device u rasulu, a evo koga očekuje povećanje plate
Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 18. do 25. marta! Jarčevi potpisuju važan ugovor, Device u rasulu, a evo koga očekuje povećanje plate

Bliži se pomračenje punog Meseca u Vagi (25. mart), pa nas očekuje kulminacija emotivnih stanja, ali i kraj jednog životnog ciklusa. Sezona Ovna stiže, pa donosi prolećno buđenje u vidu inicijative i nove pokretačke energije. Venera u Ribama u nama budi nova romantična osećanja, pa će Škorpije, Rakovi i Ribe imati priliku da se zaljube.

17.03.2024

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija