• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

31.03.2024

06:40

Mesečni horoskop za april! Retrogradni Merkur i pomračenje Sunca u Ovnu donose haos! 4 znaka neka se spreme za velike promene

Shutterstock

Horoskop

Mesečni horoskop za april! Retrogradni Merkur i pomračenje Sunca u Ovnu donose haos! 4 znaka neka se spreme za velike promene

Podeli vest

Pred nama je izazovan astrološki mesec, jer nas očekuje retrogradni Merkur 2. aprila, koji će negativno uticati na sve znakove, a posebno na Ovnove, Vage, Jarčeve i Rakove. Pomračenje Sunca 8. aprila očekuje nas takođe u znaku Ovna, koje će imati sudbinski uticaj na sve znakove Zodijaka jer simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa. Venera menja znak 5. aprila, pa unosi više dinamike u emotivne odnose i donosi laki flert i avanture.

OVAN

Posao - 2. aprila kreće retrogradni Merkur i donosi vam komplikacije na poslu. Ukoliko planirate da menjate posao, znajte da će to biti otežano tokom aprila jer će stvari biti potpuno drugačije nego što vam deluju. Zbog Marsa u Ribama ćete biti skloni idealizacijama, a nažalost ćete morati da prihvatite stvari kakve jesu. Veoma loš mesec za završavanje paprologije, potpisivanje dokumenata ali i odluke koje mogu da vas koštaju finansijski na poslu. Druga polovina aprila je povoljnija za novac. Pomračenje Sunca u vašem znaku 8. aprila donosi vam prelomni, sudbinski momenat koji će se odraziti na vašu budućnost.

Ljubav - Venera 5. aprila ulazi u vaš znak i donosi uzbudljiva ljubavna dešavanja. April je mesec u znaku ljubavi i donosi vam puno flerta, mogućnost proširenja porodice ali i priliku da doživite neverovatnu ljubavnu avanturu. Ukoliko vam je emotivno postalo dosadno, znajte da vam april donosi iznenađenje. Bićete jedan od najprivlačnijih znakova u Zodijaku, tako da su planete na vašoj strani kada je ljubav u pitanju. Pripremite se za ludu, ljubavnu avanturu.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Retrogradni Merkur 2. aprila najviše će udariti vaše polje finansija, tako da je veoma kritičan mesec za bilo kakva ulaganja. Sa druge strane, ne treba da nasedate na velika obećanja kada je novac u pitanju. Venera ulazi u Ovna 5. aprila, pa ćete biti u fazi kada ste zatvoreniji i spremniji da povlačite poteze u tajnosti jer nećete želeti da otkrivate svoje namere. Mars u Ribama donosi vam partnerstvo sa prijateljem, ali treba da budete oprezni jer mnogi planovi zbog retrogradnog Merkura da mogu "padnu u vodu". Venera u polju tajni donosi vam komplikovane odnose na poslu gde ćete biti skeptični jer ćete saznati da vam kolege rade iza leđa.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam tajnu ljubav. Bićete emotivno zatvoreni, ali strastveni, tako da će vam prijati tajne, ali brze avanture! U mislima će vam biti osoba koju poznajete preko prijatelja, a vremenom to može da preraste u nešto više. Pomračenje Sunca odigraće se u vašem dvanaestom polju, pa treba da pazite da ne donosite odluke u afektu, naročito kada su emocije u pitaju. Prijaće vam Ovnovi i Ribe .

Zdravlje - Psihološki problemi. Prijaće vam da se bavite sportskim aktivnostima.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur od 2. aprila će vam pomrsiti konce na svim poljima, tako da treba da se spremite za odlaganja i prolongiranja planova. Mars u Ribama u desetom polju ukazuje na pojačane konfrontacije na radnom mestu, ali i mogućnost promene posla. Imate velike ambicije, ali i male šanse da tokom aprila sprovedete svoje zamisli u delo. Mars vam donosi i afere na radnom mestu, tako da možete da budete izmanipulisani za određeni posao, tako da ne treba olako da verujete u sve što čujete. April nije mesec za nove početke, nego za konsolidaciju postojećih stvari uz mogućnost odlaganja realizacije.

Ljubav - Venera ulazi u Ovna, pa vam donosi ljubav iz prijateljstva. Neko koga godinama poznajete iznenada može da vam pokaže svoja osećanja. Mešaćete ljubav i prijateljstvo, a prijaće vam što imate nedefinisan odnos sa nekim ko vam je prijatelj. Ovnovi će vam biti privlačni, a Bikovi zanimljivi za dugu vezu. Zbog retrogradnog Merkura ćete biti skloni povratku na prošlost, pa ćete obnavljati kontakte sa osobama koje su vam nekada bile bliske.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Retrogradni Merkur u Ovnu donosi vam haotičnu komunikaciju na radnom mestu. Imaćete rokove koje nećete uspeti da ispoštujete. Pokušavaćete bolje da organizujete posao, ali će se uvek nešto prolongirati. Zbog Marsa u Ribama ste kreativni i imate ideje, ali jednostavno, nije sve do vas, pa ćete morati da se prilagođavate ljudima koji kasne. Ukoliko dobijate velika obećanja u vezi posla ili pozicije koju želite da ostvarite, znajte da će to da se odlaže. Imaćete veliku prijateljsku podšku osobe u znaku Bika. Pomračenje Sunca 8. aprila doneće vam komplikacije na radnom mestu i želju za hitnom promenom posla, ali je veoma važno da ne donosite odluke u afektu.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam neočekivani flert na radnom mestu. Mislićete o osobi koja je ambiciozna ali atraktivna. To će vam biti privlačno. Saturn u Ribama Rakovima koji su u braku donosi novu dimenziju emotivnosti i shvatanje odnosa, tako da je vreme za produbljivanje stvari koje su vam važne. Slobodni Rakovi mogu da se skrase pored jedne intuitivne Ribe, a za prolazan flert biće vam zanimljivi Ovnovi.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Retrogradni Merkur od 2. aprila donosi vam upozorenje da ne ulažete novac, ali i da ne nasedate na velika obećanja o novcu. Nije isključeno da ćete morati da štedite, a očekuju vas neplanirani troškovi zbog kvarova. Sunce i Merkur u Ovnu iskoristite za saradnju sa inostranstvom ili daleka putovanja. Venera takođe ulazi u Ovna, tako da vas očekuju novi pregovori ali će realizacija biti otežana do kraja meseca zbog retrogradnog Merkura. Sunce u Biku u drugom delu aprila donosi vam velike ambicije i mogućnost unapređenja u vidu nove, više pozicije na radnom mestu.

Ljubav - Venera u Ovnu može da vam donese zajendičko putovanje ili ljubav u inostranstvu. Dopadaće vam stranci, ali i ljudi otvorenih shvatanje koje ne drži mesto. Sunce u Biku donosi vam ljubavnu avanturu na poslu, tako da je moguća i afera na radnom mestu. Bićete otvoreniji za flert tokom aprila, tako da ste spremni da primite novu osobu u svoj život.

Zdravlje - Slabije u drugom delu meseca.

 

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur i Mars u Ribama donose vam stresan početak aprila. Imaćete utisak da vam ništa ne ide, a lako ćete praviti pogrešne procene. Nije dobar mesec za donošenje važnih odluka, a lako ćete ulaziti u konflikte jer će vas irititirati bilo kakvo mišljenje koje nije u skladu sa vašim. Naglašeno osmo polje može da ukaže na bavljenje pitanjem nasledstva, ali i potencijalne komplikacije zbog retrogradnog Merkura. Nije isključeno da ćete imati probleme sa papirologijom. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti na testu zbog neslaganja. Drugi deo meseca je odličan za daleka putovanja.

Ljubav - Mars u istom znaku sa Neptunom donosi vam bračnu krizu. Ako niste u braku, bićete nezdaovoljni što ne možete da ostvarite harmoničan odnos sa osobom koja vam se dopada. Zbog retrogradnog Merkura ćete loše procenjivati ljude koji su vam bliski, pa ćete biti skloni vraćanju u prošlost. Imaćete potrebu da pozovete osobu koja vam je nekada emotivno značila, a zapravo će to biti samo korak unazad. Najbolje je da ne povlačite drastične poteze tokom aprila jer će vam logičko rasuđivanje biti umanjeno.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Mars u Ribama donosi vam stresan početak meseca na poslu. Imaćete utisak da ništa ne ide po planu, a retrogradni Merkur će loše uticati na odnos sa poslovnim partnerom. Na radnom mestu će biti konfuzno, a razumevanje umanjeno. Naglašen znak Ovna donosi vam sudar želja i realnosti, a pa ćete osećati da radite pod pritiskom. Zahtevi na radnom mestu će biti veliki, a malo prostora za realizaciju. Probajte da napravite kompromis u odnosu sa kolegama. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti teži jer će očekivanja biti prevelika, a vi ćete osećati da se na vas vrši pritisak. Pomračenje Sunca u Ovnu 8. aprila donosi vam test u odnosu sa poslovnim partnerom, pa pazite kakve poteze povlačite.

Ljubav - Venera ulazi u Ovna, pa ćete baciti oko na jednu atraktivnu osobu, koja je raspoložena za svaku inicijativu, ali i poznata široj javnosti. Međutim, imaćete velike očekivanja, a u ovom periodu ništa nema garanciju za uspeh i trajanje, jer dolazi pomračenje Sunca koje će uticati na sve vaše partnerske odnose. Ako ste u braku, 8. aprila stiže haotičan period, a ako ste u dužoj vezi, pripremite se za test u odnosu. Nije dobar mesec za početak nove romanse, jer ćete morati da se oslobodite osoba kojima nije mesto u vašem životu.

Zdravlje - Poradite na lošim životnim navikama. 

 

ŠKORPIJA

Posao - Sunce, Merkur i Venera u Ovnu donose vam brdo obaveza na poslu, ali i kašnjenje jer će retrogradni Merkur da odradi svoje. Radićete više poslova istovremeno, a zbog Marsa u Ribama imate kreativnu, prodornu energiju koja vam daje mogućnost da pokažete svoje potencijale. Početak aprila vam donosi dinamičniju atmosferu na radnom mestu, pa će vam prijati ubrzani tempo jer želite da pokažete svoje sposobnosti. Verovatno ćete biti u prilici da organizujete neki deo posla. Moguća je i nova poslovna ponuda. Pomračenje Sunca u Ovnu 8. aprila može da vam donese stresnu situaciju na poslu u kojoj ćete biti prinuđeni burno da reagujete.

Ljubav - Venera u Ovnu od 5. aprila donosi vam ljubav na poslu. Možete lako da se zaljubite u osobu koju poznajete preko poslovnih kontakata. Prijaće vam Ovnovi, a Bikove ćete smatrati veoma konkurentnim , ali izazovnim. Venera u šestom polju može da ukaže na iznenadno interesovanje kolege za vas, pa da vam ta situcija bude uzbudljiva. Mešanje poslovnog i privatnog života može da vam bude izazov, ali i da donese probleme.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Venera ulazi u Ovna 5. aprila, pa ćete se više angažovati oko posla. Izlazite iz pasivne faze i počinjete više da radite. Ipak, zbog Marsa u Ribama tokom aprila lako ćete se zamarati, pa treba da vodite računa da ne rasipate energiju. Zbog retrogradnog Merkura planovi u karijeri će biti odloženi za maj, tako da ne treba da očekujete neki veliki pomak tokom aprila. Sezona Ovna vam donosi bolju organizaciju i poletnost. Pokazaćete inicijativu na poslu koja će doneti rezultate.

Ljubav - Puno peto polje donosi vam novu ljubav. Upoznaćete osobu od inicijative, tako da dolazi do brzog preokreta. Imate šanse da se zaljubite na brzinu zbog jake strasti prema osobi koja će iznenada ući u vaš život. Prijaće vam Ovnovi, Lavovi, Bikovi, ali i Vage. Zbog retrogradnog Merkura traba da očekujete i poziv nekadašnje ljubavi koja će želeti da obnovi kontakt. Svakako nije rešenje da se vraćate na staro, nego da gledate ka budućnosti.

Zdravlje - Osetljivo.

 

JARAC

Posao - Retrogradni Merkur tokom aprila najviše će udariti vaše polje posla. Zbog toga treba da se pripremite za kašnjenja, odlaganje pregovora, ali i pogrešno tumačenje papirologije. Nije dobro da potpisujete bilo kakav ugovor za posao do kraja meseca jer možete lako da bude prevareni. Velika obećanja na poslu verovatno neće biti ostvarena. Naglašeno četvrto polje donosi vam priliku da razmišljate o pokretanju samostalnog biznisa. Mars u Ribama vam odgovara, pa ćete biti odmereni u komunikaciji iako ćete zbog retrogradnog Merkura imati poteškoće da razumete šta ljudi žele od vas.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam buran period u ljubavi. Vi ste saosećajni i emotivni, a partner ima velika očekivanja od vas. Imaćete brzi flert sa jednom energičnom osobom, što može da bude prolaznog karaktera. U narednim danima najveći problem će biti komunikacija, a za ljubav će vam više odgovarati druga polovina aprila. Početak nove romanse je moguć tek u drugom delu meseca.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao - Mars u drugom polju vam donosi veću zaradu tokom aprila. Ipak, retrogradni Merkur u trećem polju donosi vam zastoj u komunikaciji i otežavajuće okolnosti prilikom završavanja papirologije. Nije dobro da potpisujete važna dokumenta tokom aprila, jer će sve ići otežano. Imaćete utisak da kasnite sa svim poslovnim obavezama, a to će se prenositi i na vaš privatni život. April je pogodan za kraća putovanja, ali i razmatranje za kupovinu novog automobila. Imaćete stabilniji odnos sa poslovnim partnerom.

Ljubav - Sunce u Ovnu donosi vam fler preko poruka, a i dopisivanje sa više osoba. Imaćete više prilika za romansu, a Ovnovi će vas iznenaditi tokom aprila meseca. Venera u trećem polju donosi vam puno poziva na ljubave sastanke, tako da će vam biti zabavno jer će se puno toga dešavati na emotivnom planu. Ukoliko ste u braku, pomračenje Sunca 8. aprila donosi vam krizu i mogućnost zvaničnog prekida odnosa koji je godinama unazad već loš.

Zdravlje - Dobro.

RIBE

Posao - Retrogradni Merkur u Ovnu najviše će pogoditi vaše polje posla i finansija. Veorvatno ćete dobijati lažna obećanja o povišici koje neće biti u narednim nedeljama. Zbog toga je veoma važno ako pregovarate o novom poslu da budete oprezni. Zbog Marsa u vašem znaku trošite veliku energiju da ostvarite ciljeve u karijeri, ali ćete shvatiti da nije sve do vas. Imaćete nepouzdane saradnike, a april će biti u znaku dezinformacija na radnom mestu. Pazite kome poklanjate poverenje na radnom mestu.

Ljubav - Retrogradni Merkur donosi vam korak unazad u emotivnom smislu. Sledi vam povratak osoba iz prošlosti. To znači da možete da očekujete poziv osobe koja vam je nekada bila bliska. Nije isključeno da ćete razmišljati o pomirenju sa bivšim partnerom, ali svaki takav potez može da vam donese neizvesnu budućnost. Zbog toga je veoma dobro da gledate ka budućnosti, umesto da budete zarobljeni u prošlosti.

Zdravlje - Slabije. Pad imuniteta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15