• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 2. april! Lavovi željni strasti i uzbuđenja, Strelčevi rasipnici

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 2. april! Lavovi željni strasti i uzbuđenja, Strelčevi rasipnici

Podeli vest

Od svih horoskopskih znakova, jedino će Ovnovi imati uspeha na svim poljima.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Razmišljaćete o ljubavi, što će vas na kraju navesti i da se zaljubite. POSAO: Moguć manji novčani prihod. Vaša kreativnost će biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Nećete dobiti priliku da rešite probleme koji su se javili prethodnih dana. POSAO: Problemi iz drugih sfera će vas sprečiti da se posvetite poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete patiti, jer vam je teško da se emocionalno povežete sa osobom koju volite. POSAO: Rad sa grupama ljudi ili kreativan rad. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Bićete previše osetljivi da biste mogli da budete srećni. Može se desiti i nešto što će vam dati razloga za tugu. POSAO: Problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Usporeno varenje.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Više ste zainteresovani za strast i uzbuđenje nego za trajnu ljubav. POSAO: Blago pogoršanje u sferi finansija, zbog blokade u prilivu novca i kašnjenja. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da se sa partnerom suočite sa nekim životnim problemima i da to utiče na vaš odnos. POSAO: Mogući su problemi ako ste privatnik. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Bićete zadovoljni ljubavnim životom, jer se mnogo toga novog i uzbudljivog dešava. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Ulazite u period u kome će vas privući više osoba s kojima imate profesionalni odnos. POSAO: Nećete dobiti novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Nemojte očekivati da se nešto posebno važno desi u vašem ljubavnom životu. POSAO: Bićete vrlo rasipni, zbog čega možete zažaliti u budućnosti. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC

LJUBAV: Ovo je nepovoljan dan, uglavnom zato što ćete biti emotivno zatvoreni. Ako ste u vezi, partner će se požaliti na to. POSAO: Moguća je promena u karijeri. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

VODOLIJA

LJUBAV: Sačekajte bolje vreme za ljubav jer danas nećete imati sreće u ovoj sferi. POSAO: Nećete biti u skladu sa okolnostima i trendovima, što vam može naštetiti. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Magnetski ste privlačni. Imaćete prilike da doživite ljubav o kakvoj ste maštali. POSAO: Moguće promene u karijeri ili promena pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Povreda.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija