• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2024

08:58

Dnevni horoskop za subotu 18. maj! Lavovima uspeh u inostranstvu, Rakovi ranjivi, a evo ko ulazi u novu vezu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 18. maj! Lavovima uspeh u inostranstvu, Rakovi ranjivi, a evo ko ulazi u novu vezu

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte kako su zvezde naklonjene vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Bićete nešto oštriji na jeziku, što može pokvariti dobar utisak koji ste ostavili na osobu koja vam se dopada. POSAO: Problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

BIK

LJUBAV: Kontakt sa privlačnim osobama, kojima ćete i vi biti vrlo privlačni. Moguć ulazak u vezu. POSAO: Pažljivo pročitajte sve što potpisujete, da se ne biste kasnije kajali. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Mešanje prijateljstva i ljubavi izazvaće negativnu energiju i u krugu prijatelja i u vašem ljubavnom životu. POSAO: Oprezno manipulišite novcem. ZDRAVLJE: Prehlada.

RAK

LJUBAV: Osećaćete se ranjivo, a moguće je i da ćete preterano reagovati na neke događaje. POSAO: Moguć finansijski gubitak, mada verovatno manji i očekivan. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Izabrana osoba će imati šta da vam zameri, ali vi tome nećete pridavati značaj jer ste svesni da imate i drugih opcija. POSAO: Uspeh u radu sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste sami, nećete imati šansi da nađete ljubav, bar ne onakvu kakvu želite. POSAO: Bićete vrlo aktivni. Moguće je da ćete se baviti fizičkim radom. ZDRAVLJE: Upala.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Ovo nije period kada ćete naći pravu ljubav, ali neko će vas fizički privući. POSAO: Bićete preokupirani pitanjima u vezi s finansijama i novcem koji očekujete. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nalazite se u nepovoljnom periodu za ljubav. Moguće su svađe i konflikti. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima na poslu. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete, izbegavajte tešku hranu.

STRELAC

LJUBAV: Partner će biti nervozan i razdražljiv, zbog čega treba da budete posebno oprezni. POSAO: Moguće je da ćete raditi od kuće ili nešto u vezi s nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Moglo bi se desiti nešto što će proizvesti negativnu klimu u vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Možete se suočiti sa nekim problemima na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Odjednom ćete dobiti gomilu prilika u ljubavnom životu. POSAO: Impulsivno ćete trošiti i najbolje bi bilo da sačekate bolje vreme za veća ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti vrlo nestabilan i mogući su ozbiljni problemi u odnosu. POSAO: Rizik vam se neće isplatiti, iako je sve obećavalo da hoće. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Džet set

Srbija