• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2024

07:22

3 horoskopska znaka će procvetati ovog leta! Čeka ih neverovatna sudbina

Shutterstock

Horoskop

3 horoskopska znaka će procvetati ovog leta! Čeka ih neverovatna sudbina

Podeli vest

Astrolozi predviđaju da će Ovnovi, Jarčevi i Vodolije imati leto za pamćenje.

Ovan: Polet za nove poduhvate

Ovnovi će ovog leta procvetati u svojoj strasti i hrabrosti. Topli sunčani dani oživeće njihovo samopouzdanje, gurajući ih da se odvaže na nove izazove. Njihova energija biće zarazna, inspirišući ih da krenu u nove projekte i aktivnosti koje ih ispunjavaju. Leto će biti vreme kada će se Ovnovi osećati inspirisano da preuzmu kontrolu nad svojim životima i donesu pozitivne promene.

Jarac: Temelji za budućnost

Za Jarčeve kao znak horoskopa, leto će biti vreme tišine i introspekcije, kada će polagati temelje za svoju budućnost. Kroz duboku samorefleksiju, otkriće nove puteve ka ostvarenju svojih dugoročnih ciljeva. Ovo je povoljan period za razvijanje strategija i planova koji će im pomoći da ostvare svoje ambicije. Jarčevi će usredsrediti svoju energiju na aktivnosti koje će ih korak bliže dovesti do ostvarenja njihovih dugoročnih vizija.

Foto: Shutterstock

 

 

Vodolija: Kreativnost i povezanost

Vodolije će ovog leta procvetati kroz svoju kreativnost i sposobnost povezivanja s drugima. Ovo će biti vreme za istraživanje novih ideja, upoznavanje inspirativnih pojedinaca i angažovanje u projektima koji odražavaju njihovu autentičnost. Leto će im doneti prilike za dublje povezivanje s drugima i izražavanje svoje originalnosti na različite načine.

Uzbuđenje letnjeg godišnjeg doba neće zaobići ove znakove horoskopa, koji će se osećati kao da su pod srećnom zvezdom i da ih sudbina miluje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Deklaraciju Svesrpskog sabora dopuniti tačkom o dejugoslovenizaciji! Đurđev: Institucije moraju da nose srpski prefiks
Politika

Deklaraciju Svesrpskog sabora dopuniti tačkom o dejugoslovenizaciji! Đurđev: Institucije moraju da nose srpski prefiks

Svesrpski sabor je bio nesumnjivo važan događaj u modernoj istoriji našeg naroda, a deklaracija usvojena tokom istog važan dokument, ali ostaje utisak da je istom falila tačka posvećena dejugoslovenizaciji Srbije i Republike Srpske, jer nema nacionalnog buđenja i srpsko-srpskih integracija ukoliko i dalje imamo institucije koje nose ime po državi koja ne postoji već četvrt veka, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

16.06.2024

10:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20