• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2024

19:00

Tamne strane horoskopskih znakova! Saznajte ko je najmračniji u Zodijaku

Pixabay

Horoskop

Tamne strane horoskopskih znakova! Saznajte ko je najmračniji u Zodijaku

Podeli vest

Karakteristika nekih horoskopskih znakova je to što ih privlače mračne priče koje imaju zlokoban karakter.

Određene horoskopske znake privlače mračne ideje. Fascinirani su tamnom stranom života.

Evo koji su to znaci:

Škorpija: Tajanstveni karakter

Škorpija, strastveni vodeni znak kojim vlada Pluton, ima auru tajanstvenosti i intenzivnosti.

Škorpije često privlače mračniji aspekti života i ne boje se da zarone u dubine ljudske psihe. Njihova magnetska prisutnost deluje očaravajuće, pa je teško odoleti njihovom zagonetnom šarmu.

Foto: Shutterstock

 

Jarac: Vrlo ambiciozan

Jarac je odlučan zemljani znak kojim vlada Saturn.

Jarčevi su vođeni ambicijom i željom za uspehom. Iza njegove staložene spoljašnjosti krije se duboko ukorenjena želja za kontrolom. To Jarčeve navodi da istražuju tamniju stranu svoje prirode kako bi lakše dosegli željene ciljeve.

Jarčevi svoju tamnu stranu koriste kao pogonsko gorivo za napredak.

Ribe: Sanjivi lutalica

Ribe, maštoviti znak kojim vlada Neptun, ima snažnu duhovnu stranu.

Zbog svoje eterične prirode i beskrajne empatije Ribe su često privučene mračnijim, mističnijim aspektima života. Njihova mašta omogućava im da se s lakoćom kreću kroz tamnu stranu života. Ribe pronalaze lepotu i inspiraciju u dubinama svojih snova.

Foto: Shutterstock

 

Vodolija: Ekscentrični vizionar

Vodolija je nekonvencionalni vodeni znak kojim vlada Uran.

Oni se rukovode sopstvenim pravilima i nisu sputani društvenim normama i očekivanjima. Imaju inovativni duh i radikalne ideje i privučeni su mračnijim stranama društva. Oni, naime, nastoje da uvedu promene i da pokrenu revolucije.

Njihova ekscentričnost ih često izdvaja iz mase i privlači u područja gde mogu istinski da zablistaju, prenosi Astrotalk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija