• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.05.2024

17:00

4 znaka rođena za slavu! Imaju "srećnu" natalnu kartu, položaj ovih planeta određuje ko će biti zvezda

Freepick

Horoskop

4 znaka rođena za slavu! Imaju "srećnu" natalnu kartu, položaj ovih planeta određuje ko će biti zvezda

Podeli vest

Osoba bilo kog horoskopskog znaka može postati srećna i uspešna. Ali postoji nekoliko planetarnih položaja koji ukazuju na posebno veliku verovatnoću da osobe postignu slavu. U horoskopu lepo piše.

Da li ste se ikada zapitali zašto su neki ljudi predodređeni za slavu i uspeh, dok drugi ostaju u senci ceo život? Astrolozi su sigurni: sve je u našoj natalnoj karti odražava naš karakter i potencijal. U njemu možete pronaći odgovore na pitanja o tome kako planete i njihovi aspekti utiču na naše živote i karijeru.

Foto: Pixabay

 

S jedne strane, važne su određene pozicije u kojima se u karakteru manifestuju osobine koje pomažu da se postigne uspeh. S druge strane, određene planetarne pozicije ukazuju da je popularnost neophodan deo životnog iskustva duše. Astrološkinja je objasnila pod kojim planetarnim kombinacijama čovek ima veće šanse da postigne slavu i tvrdi da sve poznate ličnosti u svom horoskopu imaju znakove koji na to ukazuju.

Pre svega, slavu određuju četiri planete: Sunce, Mesec, Neptun i Jupiter, a kod poznatih ličnosti često se nalaze u znakovima Lava, Strelca, Riba ili Raka. Naravno, važno je ne samo u kojim znacima se nalaze ove planete već i drugi parametri natalne karte. Slava može stići u različitim godinama i na različite načine, a oni sa "srećnom" natalnom kartom imaju potpuno različite puteve do popularnosti. Četriri znaka rođena su za slavu.

Lav

Lavovima su važni pažnja i divljenje, pa često biraju profesije vezane za publicitet, podučavanje i izražavanje.

Foto: Shutterstock

 

Ribe

Ribe, naprotiv, od detinjstva žele da se sakriju od pažnje i stavljaju masku. Profesija glumca im je idealna - tako mogu da žive životom drugog lika i istovremeno postanu zvezda.

Strelac

Strelac je veoma aktivan i radoznao znak. Popularnost im je takođe način da kontrolišu svoje živote. Zato je važno da budu vidljivi. Jedna od opcija je politika, biznis.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i duboki ljudi. Oni znaju da primete suptilne promene u raspoloženju drugih. Zbog toga mogu da postanu uspešni u glumi, književnosti ili režiji.

Foto: Shuterstock

 

Što se tiče drugih znakova, na primer, predstavnika zemljane grupe - Devica, Jarac i Bik, oni obično sebi ne postavljaju cilj da postanu poznate javne ličnosti. Najčešće su na prvom mestu njihove finansijske potrebe i želja za sigurnošću. Ali pošto su novac i slava međusobno povezani u našem svetu, slava često dolazi zajedno sa bogatstvom. Uspeh nije samo slava i bogatstvo, već i sreća i zadovoljstvo u onome što radite. Skoro svaka osoba može doći do toga uz pravilno otkrivanje svog potencijala. A to sve piše u vašoj natalnoj karti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija