• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2024

09:00

Dnevni horoskop za subotu 1. jun! Device očekuje promena u karijeri, a evo ko ima sreće u ljubavi

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 1. jun! Device očekuje promena u karijeri, a evo ko ima sreće u ljubavi

Podeli vest

Bilaznci su u povoljnom periodu za ljubav. Biće zainteresovani i potpuno spremni da iskoriste prilike koje se nude.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete patiti zbog toga što je nemoguće da ostvarite fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možda ćete raditi na crno. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Može vas privući neko ko živi u vašoj neposrednoj blizini. POSAO: Moguće je da će vaši prihodi postati manji ili će se priliv novca potpuno zaustaviti. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ovo je povoljan period za ljubav. Bićete zainteresovani i potpuno spremni da iskoristite prilike koje se nude. POSAO: Moguće su promene u poslu. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: U novoj ste fazi u kojoj ste previše skloni da razmišljate o prošlosti. POSAO: Blago pogoršanje u sferi finansija zbog blokade u prilivu novca ili kašnjenja. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV

LJUBAV: Sačekajte bolje vreme za ljubav. POSAO: Bićete u skladu sa trendovima, što će vam biti korisno čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Stres negativno utiče na vaše zdravlje.

DEVICA

LJUBAV: Možete imati problema u ovom periodu, bar kada je ljubav u pitanju. Možda nećete uopšte imati nikakve prilike. POSAO: Promene u karijeri ili promena pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Parter će biti svadljiv ako ste već u vezi. Ako ste sami, privući će vas neko koga nije lako osvojiti. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ulazite u period u kome će vas privući osoba s kojom imate profesionalni odnos. POSAO: Nećete dobiti novac koji očekujete zbog blokade u tokovima novca. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Bićete zadovoljniji svojim ljubavnim životom jer ćete ostvariti poznanstvo koje će vas inspirisati. POSAO: Problemi u privatnom biznisu ili u vezi s nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Može se desiti da se suočite sa problemima u odnosu. POSAO: Bićete uobičajeno vredni i posvećeni poslu, ali samo ako vas plata dovoljno motiviše. ZDRAVLJE: Infekcija.

VODOLIJA

LJUBAV: Niste u periodu koji je naročito povoljan za ljubav, pa neće biti ni bitnih dešavanja. POSAO: Bićete vrlo nespretni pri ulaganju novca, zbog čega možete zažaliti. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati prilike da rešite probleme koji su se javili u prethodnom periodu. POSAO: Bićete vrlo ambiciozni, što vas može navesti da prekršite neka pravila. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog
Društvo

Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog

Od početka godine, prema evidenciji baze NEPRO, sa rafova u radnjama povučeno je više od 80 artikala. Profesorka fizičke hemije Svetlana Stanišić kaže za RTS da povlačenje proizvoda ukazuje da funkcioniše sistem kontrole i ističe da ono što je bezbedno ne mora da znači da je dobro. Portošači imaju pravo na povraćaj novca ako se neki proizvod proglasi nebezbednim, račun nije neophodan, rekla je Vesna Perinčić iz Republičke unije potrošača.

28.09.2024

10:38

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje - izjava stručnjaka šokirala roditelje
Društvo

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje - izjava stručnjaka šokirala roditelje

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" starosna granica za stupanje u seksualne odnose kod adolescenta značajno je opala. Prema istraživanju Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", 16,9% učenika prvog razreda srednjih škola već je imalo seksualne odnose, a alarmantnih 22,6% njih imalo je svoje prvo seksualno iskustvo pre 12. godine!

28.09.2024

09:55

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!
Crvena zvezda

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!

Crvena zvezda nema velike šanse protiv Intera, svoje bodove možda može da traži protiv PSV-a ili Jang bojsa, poručuje za Informer proslavljeni fudbaler crveno-belih Zlatko Krmpotić (66). Čovek koji je sa srpskim prvakom igrao ravnopravno protiv "neroazura" 1981. godine u četvrtfinalu Kupa šampiona kaže da je sadašnji tim Zvezde superioran u domaćem prvenstvu, ali da u Evropi ne može da se meri sa velikanima.

28.09.2024

07:00

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija