• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2024

20:01

Ljubavni horoskop do 8. juna! Strelčeve očekuje najezda udvarača, Ovnove kraj ljubavi, e evo ko će švrljati

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 8. juna! Strelčeve očekuje najezda udvarača, Ovnove kraj ljubavi, e evo ko će švrljati

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati zanimljivu sedmicu, kada je ljubav u pitanju, ali Strelčeve, Ovnove i Vodolije čekaju burne promene.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak, kada je ljubav u pitanju:

OVAN

U narednom periodu će se desiti promena u vašem ljubavnom životu. Ako ste u vezi, možda raskinete vezu, a ako ste sami, moguće je da uletite u odnos koji neće dugo trajati. Pred vama je uzbudljiva nedelja.

BIK

Ljubavni život će vam biti bogat, i to zbog toga što ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. Ako takva osoba ne postoji, sigurno ćete je naći naredne nedelje.

BLIZANCI

U vaš život će ući više osoba koje će vas zainteresovati. Barem jedna od njih će biti neko ko ima veze sa inostranstvom. Osobe iz drugih kultura, dobrostojeće i visoko obrazovane osobe će vam biti posebno privlačne.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Mogli biste upoznati nekoga ko će vas fascinirati, ali ko će se kasnije pokazati kao razočaranje. Nemojte idealizovati ljude, čemu ćete inače biti skloni u narednom periodu, već pokušajte da sagledate svakoga što realnije.

LAV

Pred vama je vrlo povoljna nedelja i najverovatnije ćete zbog toga biti naročito dobro raspoloženi. Ljubav će vam biti najbitnija stavka, pogotovo s obzirom na to da je moguće i da imate više vrlo dobrih prilika u ovoj sferi.

DEVICA

Ako budete imali prilika u sferi ljubavi, onda će to biti sa nekim iz vaše prošlosti ili sa nekim ko je dosta stariji od vas. Moguće je čak i da imate više prilika, ali nijedna od njih neće biti baš mnogo primamljiva.

VAGA

Trpećete zbog nestabilnosti koja će zavladati u vašem ljubavnom životu. U poslednje vreme imate puno prilika za romansu i zbog toga imate problema. Teško vam je da napravite konačan izbor i uspostavite stabilnost u ovoj sferi.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Taktičnost će vas izdati i nećete uspeti da održite harmoniju u vašem ljubavnom životu. Iako nećete biti naročito strpljivi, vaš ljubavni život će svejedno biti uzbudljiv i pun dešavanja. Biće prilika za flert i romansu, ako ne nešto ozbiljnije.

STRELAC

Vrlo romantična nedelja je pred vama. Očigledno je da ćete se potruditi oko svog ljubavnog života. To će biti dovoljno da vam stvori bar nekoliko priliku za flert, ako ne ljubav. Vaša najveća muka će biti previše dobrih prilika.

JARAC

Moguće je da ćete se osećati kao da ne možete da realizujete ljubav koju želite. Imaćete problema da napravite konkretan napredak u ovoj sferi. Ipak, iako konkretan napredak sad nije moguć, možete barem imati tajnu simpatiju.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Iako imate sreće u ljubavi, naredne nedelje ćete možda biti previše nestalni da biste u potpunosti iskoristili pozitivne uticaje. Možete očekivati kratku aferu ili flert, ali ne i stabilnost i ozbiljnost; bilo sa vaše strane ili osobe s kojom ste.

RIBE

Naredni period će i za vas biti u znaku ljubavi. Fokusiraćete se na ljubav i imaćete prilika, ali moguće je da se jave problemi koji će vam skrenuti pažnju i sprečiti vas da razmišljate o lepšim stranama života ili da im se posvetite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija