• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 3. jun! Strelcima se javlja ogromna sumnja - Jednom znaku sledi udvaranje sa svih strana!

Freepik.com

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 3. jun! Strelcima se javlja ogromna sumnja - Jednom znaku sledi udvaranje sa svih strana!

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan. Pogedajte šta vas očekuje i da li su vam zvezde trenutno naklonjene.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje: 

OVAN

LJUBAV: Moguće je neslaganje u odnosu zbog vašeg temperamenta. Težićete oslobođenju i zbog toga možda povrediti partnera. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa trgovinom. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete imati problema u ljubavi jer će se prošlost isprečiti između vas i izabrane osobe. POSAO: Bez promena u ovoj oblasti života, sve će teći utvrđenim tokom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Pretvorićete se u senzualnu i avanturističnu osobu, što inače niste, ili ne u velikoj meri. Imaćete prilika i želećete sve da isprobate. POSAO: Uvećan obim posla, pogotovo onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Freepick

 

 

RAK

LJUBAV: Mogući su nesporazumi u ovoj sferi i problemi zbog zahlađenja u odnosu, pogotovo ako ste u "svežoj" vezi. POSAO: Bićete opterećeni poslom, možda i preopterećeni. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom ili bilo kim ko vam se dopada, ali nećete imati stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: U ovom periodu vam se razuman rizik može isplatiti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. Moguće je da ćete se osećati zaglavljeno. Ali ne brinite, to osećanje neće trajati. POSAO: Trpećete zbog nepoštenja osoba koje su iznad vas na hijerarhijskoj lestvici. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

VAGA

LJUBAV: Odnos na granici ljubavi i prijateljstva. Možda ćete se osećati frustrirano zbog dešavanja u vašem ljubavnom životu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete zainteresovaniji za to da imate moć nad osobom koja vam se dopada nego da se toj osobi zaista prepustite i volite. POSAO: Finansijske brige i nestabilnost u toj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Želećete da se na neki način osigurate da ne biste bili povređeni, zbog čega ćete forsirati stvari. POSAO: Sumnjaćete u svoje sposobnosti jer ćete se suočiti sa izazovom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite i imate profesionalan odnos. Zbog toga ćete možda biti primorani da skrivate tu ljubav. POSAO: Problemi i blokada u tokovima novca. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA

LJUBAV: Manje ćete brinuti o vašem ljubavnom životu, a više o nekim drugim sferama. POSAO: Mnogo ste ambiciozniji nego što ste spremni da priznate. Vaša genijalnost će danas doći do izražaja. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete se nesrećno zaljubiti u nekoga ili će egzistencijalni problemi imati negativan uticaj na vaš ljubavni život. POSAO: Nećete imati sreće sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Pesak u bubregu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija