• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2024

06:20

Dnevni horoskop za ponedeljak 10. jun! Vodolijama sledi zanimljivo upoznavanje - Jarčevi u novčanom gubitku!

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 10. jun! Vodolijama sledi zanimljivo upoznavanje - Jarčevi u novčanom gubitku!

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su zvezde pripremile vašem znaku.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da se vaš izbor ljubavnog partnera neće svideti nekim članovima vaše porodice. POSAO: Doživećete zastoj u ovoj sferi, a možda čak napraviti i nekoliko koraka unazad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Moguća fizička intimnost, ali ne i povezanost na dubljem i emotivnom nivou. Kratka afera. POSAO: Povoljan dan za one koji se profesionalno bave sportom. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete neobično povučeni usled okolnosti ili raspoloženja, zbog čega nećete imati prilike za ljubav. POSAO: Problemi u procesu rada, susrešćete se sa izazovom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Privlačiće vas obrazovani i oni od kojih se generalno ima šta naučiti i u čijem društvu će se vaši vidici proširiti. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na nešto višem nivou. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće je da isplanirate romantično putovanje. Ako ne, možete upoznati nekoga na putovanju. POSAO: Bićete vrlo zauzeti, sve će se dešavati kao ubrzan film. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vaše zdravlje.

DEVICA

LJUBAV: Dopašćete se nekome ko uopšte nije po vašem ukusu. Zbog nedostatka boljih prilika bićete u iskušenju da kažete "da". POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Danas možete očekivati nestabilnost i negativnu energiju u ljubavnom životu. POSAO: Bavićete se logistikom ili administracijom, vodite računa da ne napravite grešku. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Foto: Shuterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome iz prošlosti, zbog čega ćete zapostaviti one koji vas vole sada. POSAO: Problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

STRELAC

LJUBAV: Ovo je blago povoljan dan za vas, kada je ljubav u pitanju. Lako možete oživeti neku ljubav iz prošlosti. POSAO: Bavićete se privatnim biznisom ili ćete želeti da pokrenete sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Infekcije.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete imati problema u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Možda nećete dobiti odgovor na poruku ili poziv. POSAO: Može se desiti da dobijete manju svotu novca. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete ostvariti kontakte sa interesantnim osobama, na društvenim mrežama i uopšte u virtuelnom svetu. POSAO: Moguće je da nećete ispuniti ciljeve koje ste zacrtali. ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

RIBE

LJUBAV: Moguća je vest o nekome ko vam se dopada. Bićete nesrećni zbog toga što je voljena osoba nepristupačna. POSAO: Moguća je promena posla ili promene procesa rada. ZDRAVLJE: Stabilno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija