• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 17. jun! Devicama sledi flert na poslu - Blizancima ogroman uspeh!

Shuttetrstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 17. jun! Devicama sledi flert na poslu - Blizancima ogroman uspeh!

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte kako su zvezde naklonjene vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Bićete orijentisani na druženje i slobodne, nedefinisane veze. POSAO: Kašnjenje i odlaganje u vezi sa finansijskim pitanjima, kao i u vezi sa partnerskim poslom i sklapanjem ugovora. ZDRAVLJE: Moguća povreda.

BIK

LJUBAV: Moguća je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Ako tražite novi posao, u ovom periodu ima šanse da ga nađete. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti kratku aferu na putovanju ili ćete se zainteresovati za nekoga koga ste tek upoznali. POSAO: Rad u grupi ili sa grupama ljudi će vam doneti izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Dijareja.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi. Moguće je da ćete praviti dugoročne planove sa izabranom osobom. POSAO: I dalje su moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

LJUBAV: Više ste koncentrisani na neke druge oblasti života, ali to ne znači da nećete privući pažnju drugih. POSAO: Popularnost će vam porasti, pa je ovo povoljan dan za samoprezentaciju. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

DEVICA

LJUBAV: Moguć je flert sa nekim s kim radite, možda čak sa nekim ko vam je nadređen na poslu. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa tehnikom i tehnologijom. Promena. ZDRAVLJE: Tegobe izazvane stresom.

VAGA

LJUBAV: Nepovoljna situacija u ovoj sferi, nestabilnost odnosa i moguć raskid onima koji su već u vezi. POSAO: Imaćete ozbiljnijih administrativnih ili logističkih problema. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete nezadovoljni trenutnom situacijom i moguće je da napravite neki pogrešan potez iz frustracije. POSAO: Trend promene i nestabilnosti se nastavlja. ZDRAVLJE: Moguć iznenadni bol.

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu vam je najuzbudljivije ono što je novo i sveže. Povoljan period samo za one koji su slobodni i traže novu ljubav. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Moguće je da preko nekog člana porodice upoznate osobu koja će vam se dopasti. POSAO: Problemi u procesu rada. Imaćete previše posla, što će izazvati zamor. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Povoljan dan za one koji su već u vezi. Ostalima se verovatno ništa bitno neće desiti. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Lako ćete ostvariti komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali ne i emotivnu bliskost. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine, transporta i komunikacija. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija