• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 20. jun! Bikovi potpisuju važan ugovor, a ovaj znak će imati kontakt sa osobom iz prošlosti

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 20. jun! Bikovi potpisuju važan ugovor, a ovaj znak će imati kontakt sa osobom iz prošlosti

Podeli vest

Bliži se pun Mesec u Jarcu (22. jun), a zvezde su pripremile uzbudljiv period za sve horoskopske znakove.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da se danas baš ništa neće desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Bićete skloni riziku, ali to vam se može, donekle, isplatiti. ZDRAVLJE: Alergija.

BIK  

LJUBAV: Možete očekivati blago povoljan razvoj događaja. Danas vam neće nedostajati inicijative. POSAO: Potpisaćete neki novi ugovor ili postići dogovor ili naći novi posao. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

 

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Susret s nekim ko vam se dopada i izlazak u zajednički provod. POSAO: Radikalno ćete promeniti način na koji obavljate posao i uvesti neke novine u proces rada. ZDRAVLJE: Stres.

RAK 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stariji od vas ili ćete patiti za nekim koga ne možete imati. POSAO: Neracionalno trošenje. Inače povoljan period za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV 

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti neke prilike bar za kraću romansu. POSAO: Možete ostvariti značajan napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA  

LJUBAV: Moguće je da ćete obnoviti kontakt s nekim iz svoje prošlosti. POSAO: Možda ćete promeniti posao ili se preseliti u novi poslovni prostor. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA  

LJUBAV: Ako ste u dugoj vezi, sve vam može postati dosadno. Partner će deliti vaše mišljenje. POSAO: Problemi u procesu rada ili sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje, ali ne i za obavezivanje. Ako ste već u vezi, težićete slobodi. POSAO: Mogući problemi s nadređenima. ZDRAVLJE: Migrena.

STRELAC

LJUBAV: Upoznaćete nekog novog i generalno imati potrebu za novinama u sferi ljubavi. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

 
JARAC 

LJUBAV: Dobar dan za ostvarivanje novih kontakata, posebno preko društvenih mreža. Ako ste već u vezi - nestabilnost. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete tendenciju da se upuštate u kratke afere ili neobavezne odnose. POSAO: Danas ste najaktivniji u oblasti privatnog biznisa i nekretnina. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Vrlo dosadan ljubavni život bez ikakvih događaja. Razmišljaćete o ljubavi, ali to je sve. POSAO: Možete očekivati napredak, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Slabije.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija