• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2024

20:00

3 znaka imaće ludačku sreću u naredne dve godine! Planete su na njihovoj strani

Shutterstock

Horoskop

3 znaka imaće ludačku sreću u naredne dve godine! Planete su na njihovoj strani

Podeli vest

Astrolozi tvrde da će Lavovi, Device i Bikovi imati više sreće u naredne dve godine nego ostali znakovi Zodijaka.

BIK

Bik će imati najviše uspeha na ljubavnom planu. Usamljena srca će sresti osobu koja će izazvati njihovo interesovanje i iskreno oduševljenje, a uskoro će se ispostaviti da je to osoba sa kojom žele da provedu ostatak života.

To ne znači da oni koji su u vezi ne čekaju nešto lepo – njihov ljubavni život biće pun harmonije i ljubavi. Oni će ući u period u kome će preovladati nova energija posvećenosti, bliskosti i mira. I vaš poslovni život će biti posut cvećem, jer su naredne dve godine idealno vreme da započnete posao o kome ste dugo razmišljali.

LAV

Ako vam u poslednje vreme nedostaju stabilne finansije, sada je vreme da svoj novac dovedete u red. Polako će se otvoriti tok novca i konačno će vaš rad i trud biti primećen, čak možete očekivati i povišicu.

Foto: Shutterstock

 

 

Bavićete se mnogim novim stvarima, steći iskustvo i sve će pasti na plodno tlo. Osetićete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve oblasti vašeg života. U naredne dve godine bićete zaista nezaustavljivi, pa iskoristite ovaj period da napredujete.

DEVICA

Devicu očekuju nove prilike, ali i izazovi i avanture za kojima je čeznula prethodnih godina. Ne gubite vreme u sledeće dve godine – učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršavajte nove veštine. Pred vama su meseci koje morate maksimalno iskoristiti, piše Atma.hr.

Gde god se pojavite, bićete u centru pažnje, a i sami ćete biti oduševljeni postignutim uspehom. Imaćete dobre razloge da budete ponosni na sebe. Bićete okruženi pozitivnom energijom, dobrim raspoloženjem i osećajima kojima možete osvojiti celi svet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija