• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 5. avgust! Vodolijama slede finansijski problemi, a ovaj znak će uploviti u tajnu vezu

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 5. avgust! Vodolijama slede finansijski problemi, a ovaj znak će uploviti u tajnu vezu

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti sputani u ovoj sferi, možda i zbog toga što uopšte nećete naći vremena za ljubav i partnera. POSAO: Problemi za one koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete s nekim biti telesno intimni, jer to je nešto što vam se lako dešava u ovom periodu. POSAO: Imaćete brojne probleme u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Možda ćete morati da posetite lekara.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete očekivati da će se sve odvijati onako kako želite. POSAO: Bavićete se logistikom ili administracijom jer ćete imati problema u vezi s tim, a vodite računa da ne napravite grešku pri radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti ispunjeni snažnim emocijama. To na neki način može biti i destruktivno, ako ne pripazite. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

LAV

LJUBAV: Danas nećete biti raspoloženi za ljubav jer ćete se suočiti s brojnim problemima u drugim oblastima života. POSAO: Bićete preopterećeni obavezama. ZDRAVLJE: Osećaćete se iscrpljeno.

DEVICA

LJUBAV: Dobro slaganje s partnerom, a ako ste sami, lako možete upoznati nekoga s kim ćete se dobro slagati. POSAO: Doživećete izvestan uspeh u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

VAGA

LJUBAV: Možete sresti nekoga ko će vas zainteresovati, ali s kim nije lako povezati se. Vaš šarmantan prijateljski pristup biće od pomoći. POSAO: Blago pozitivne promene. ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete brojne prilike i dopadaćete se mnogima, ali ne onoj osobi koju želite da osvojite. POSAO: Problem pri svakoj vrsti špekulisanja. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

STRELAC

LJUBAV: Nalazite se u donekle nepovoljnoj fazi, iako nije da nećete uopšte imati prilika. POSAO: Vrlo povoljan dan za posao, lako možete naći posao i, uopšte, uživaćete u radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC

LJUBAV: Izgladićete nesporazume koji su nastali u prethodnom periodu, ali ne treba da imate prevelika očekivanja. POSAO: Moguće je da ćete imati sreće u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Sjajan dan za ljubav jer su vam zvezde naklonjene i pomoći će vam da ostvarite ono što želite u ovoj oblasti. POSAO: Može se desiti da imate problema s finansijama. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Skloni ste tajnim ljubavima i aferama, zbog čega i možete ostvariti samo nešto tog tipa. POSAO: Problemi u procesu rada, bićete pred ozbiljnim izazovima. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta! Bikove retrogradni Merkur udara po džepu, a evo ko je zarobljen u prošlosti
HAOS

Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta! Bikove retrogradni Merkur udara po džepu, a evo ko je zarobljen u prošlosti

Retrogradni Merkur kreće 5. avgusta u Devici i donosi haotičnu situaciju na svim poljima, tako da možemo da očekujemo nesporazume, pogrešne procene, iznenadne troškove ali i propale pregovore. Venera, planeta ljubavi, ulazi u Devicu, što znači da će nam razum često biti iznad osećanja. Danas je mlad Mesec u Lavu, koji je odličan za okretanje novog lista u životu.

04.08.2024

06:40

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kijev priznao, protiv Putina i Rusije ratujemo i u Africi! Maske su pale, svet se ovoga plašio, posledice su zastrašujuće!
Nimalo naivno

Kijev priznao, protiv Putina i Rusije ratujemo i u Africi! Maske su pale, svet se ovoga plašio, posledice su zastrašujuće!

Rusija i Ukrajina su u ratu i na tlu Afrike?! Vlada Malija, koju predvodi pukovnik Asimi Goita, uz podršku Moskve, najavila je „trenutnu suspenziju diplomatskih odnosa sa Ukrajinom" zbog, kako su naveli u Bamaku, "podrške vlade iz Kijeva pobunjenim Tuarezima iz pokreta Azavad". Bamako optužuje Kijev da pomaže "terorizam i ugrožava suverenitet i teritorijalni integritet Malija".

05.08.2024

19:24

Zabava

Džet set

Srbija