• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2024

07:19

Danas je najsrećniji dan u godini! 8.8. se otvara portal za sve želje - Jedno morate da uradite!

Shutterstock

Horoskop

Danas je najsrećniji dan u godini! 8.8. se otvara portal za sve želje - Jedno morate da uradite!

Podeli vest

Od 8. avgusta biće otvoren energetsko-numerološki portal po imenu Lavlja kapija i ovo je prilika da napokon napustite sve što ne želite u životu i ostvarite vaše snove.

Danas, 8. avgusta 2024. godine, otvara se energetsko-numerološki portal poznat kao Lavlja kapija, pružajući jedinstvenu priliku za transformaciju i ispunjenje želja. Ovaj period, koji započinje 8. avgusta kada se formira numerološki niz 8-8, predstavlja značajan trenutak za mnoge, donoseći mogućnosti za privlačenje svega što vam je potrebno.

Šta je Lavlja Kapija?

Lavlja kapija će biti otvorena do 12. avgusta, s tim da će njen uticaj postepeno slabiti nakon prvog dana. Astrolozi smatraju da će 8. avgust biti najsnažniji dan, potencijalno najpovoljniji u godini, kada će energetske vibracije biti na vrhuncu.

Foto: Shutterstock

 

 

Prema astrolozima, Lavlja kapija predstavlja izuzetnu priliku za manifestovanje dubokih želja i težnji. Ovo je vreme kada je važno da se fokusiramo na ono što nam je zaista važno i da pošaljemo svoje molbe univerzumu, tražeći ostvarenje svojih snova.

Ovaj astrološko-numerološki portal će pojačati intuiciju za pripadnike većine znakova Zodijaka. Očekuje se visoka energetska vibracija i oslobađanje od negativnih emocija koje su se gomilale. Takođe, Lavlja kapija donosi jačanje kreativnosti i uspostavljanje harmonije u životu.

Napišite želje

Ovo je vreme kada treba da se jasno definišete šta želite da postignete. Pišite svoje ciljeve i želje na papir, detaljno opisujte šta želite da ostvarite. Bilo da se radi o materijalnim ciljevima, emocionalnom ispunjenju ili duhovnom rastu, precizno izrađene namere pomažu da se fokusirate i privuče ono što želite.

Foto: Shutterstock

 

 

Oslobađanje moći

Pored toga, preporučuje se da razmislite o tome kojim ljudima ste prethodnih godina prepuštali svoju moć. Odluka da ponovo preuzmete svoju moć i izaberete novi životni put može biti ključna za postizanje sreće i ispunjenja.

Iskoristite 8. avgust za introspekciju i otpustite sve što vam ne donosi dobrobit. Dopustite da do vas stigne ono što vam pripada i što vas je dosad zaobilazilo. Razmislite o tome šta vam je zaista važno kako biste mogli kreirati život kakav zaista želite da živite. Ova Lavlja kapija pruža priliku da oslobodite svoje najskrivenije želje i hrabro krenete ka ostvarivanju svojih ciljeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Prodajom kopija poznatih brendova zaradile 300.00 evra! Uhapšene četiri osobe u Beogradu! (FOTO)
Hronika

Prodajom kopija poznatih brendova zaradile 300.00 evra! Uhapšene četiri osobe u Beogradu! (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva i Sektorom tržišne inspekcije Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga.

08.08.2024

20:33

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šojgu doneo Iranu napredne PVO sisteme za rat sa Izraelom?! SAD i Zapad sada znaju zašto ga je Putin posalo u Teheran!
Bliski istok ključa

Šojgu doneo Iranu napredne PVO sisteme za rat sa Izraelom?! SAD i Zapad sada znaju zašto ga je Putin posalo u Teheran!

Njujork Tajms je, citirajući The Times of Israel izvestio, da iranski zvaničnici tvrde da je Rusija počela da isporučuje Iranu napredne sisteme protivvazdušne odbrane i radara na zahtev Teherana upućen Kremlju. Lokalni iranski mediji potvrdili su zahtev Teherana, a dva zvaničnika, uključujući pripadnika iranske Revolucionarne garde, potvrdili su Tajmsu da su ove isporuke u toku.

08.08.2024

20:30

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Džet set

Srbija