• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 15. avgust! Lavovi pate zbog izgubljene ljubavi, a evo kome stiže novčana infuzija

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 15. avgust! Lavovi pate zbog izgubljene ljubavi, a evo kome stiže novčana infuzija

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

OVAN 

LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za fizičku komponentu ljubavi. Potrebna vam je osoba koja će na pravi način da odgovori na to. POSAO: Velika kreativna energija, što je sjajno za umetnike. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK 

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva, ali ne treba da imate velika očekivanja jer će situacija biti nestabilna. POSAO: Doživećete izvesne pozitivne promene u vezi posla. ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Danas ćete imati više prilika za uživanje pa i za ljubav. Moguće je da nađete ljubav na nekom mestu zabave ili događaju. POSAO: Uspeh onima koji se bave sportom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Atmosfera u vašem ljubavnom životu će biti pozitivna i lako možete naći ljubav ako je tražite. POSAO: Dobit od trgovine i proizvodnje, pogotovo hrane, kao i svega što podrazumeva lepotu I uživanje. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV 

LJUBAV: Ako ste sami, možete se nesrećno zaljubiti u nekoga ili ćete patiti za ljubavlju koju ste izgubili. POSAO: Započećete neki novi posao ili novi projekat. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja. 

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete više prilika u ovoj sferi, jer ste još privlačniji zbog utucaja planete lepote i ljubavi, Venere na vaš znak.  POSAO: Imaćete uspeha u karijeri jer će vam danas sve ići od ruke. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Imaćete prilike za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. U ovom periodu ste zainteresovani za seks. POSAO: Moraćete da se bavite nekim administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva i novi kontakti, ali izgleda da vas neće inspirisati na ljubav. POSAO: Novi poslovni kontakti i prilike za posao i napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

STRELAC

LJUBAV: Vaša preokupiranost poslom i raznim obavezama, će prouzrokovati izvesne probleme u odnosu koji ste zapostavili. POSAO: Moguće je da ćete biti skloni pravljenju grešaka pri radu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 

LJUBAV: Postojaće veliki disbalans između vaših ljubavnih apetita i zahetva vašeg partnera.Vrlo ste zainteresovani za ljubav ali pre svega za fizičku komponentu iste. POSAO: Dobit od svega u vezi nekretnina. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali to nećete konstatovati jer vas trenutno više interesuju prijateljski odnosi od romantičnih. POSAO: Moguće je da ćete čeznuti za promenom u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

RIBE 

LJUBAV: Bolja komunikacija sa osobom koja vas interesuje ili partnerom, će uzrokovati pozitivne promene u ljubavnom životu. POSAO: Povoljan dan za finansije, moguć novčani priliv. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Licemerje! Lažni ekolozi se bore protiv litijuma, a svi imaju po dva telefona, laptopove, električne automobile... Pa, odreknite se toga!
Politika

Licemerje! Lažni ekolozi se bore protiv litijuma, a svi imaju po dva telefona, laptopove, električne automobile... Pa, odreknite se toga!

Svaka država na svetu je nezavisna onoliko koliko ima svog mineralnog bogatstva. Da Rusija nije imala Ural i sve ono što ima na Uralu, pitanje je dokle bi Nemci došli u Drugom svetskom ratu. I znate li oko koje zemlje se još vode sukobi, a koja ima ceo periodni sistem elemenata - Irana - rekla je za NIN dekanka Rudarsko-geološkog fakulteta Biljana Abolmasov.

15.08.2024

10:28

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija