• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2024

07:20

Tri horoskopska su najveće meteoropate! Proverite da li ste među njima

Shutterstock

Horoskop

Tri horoskopska su najveće meteoropate! Proverite da li ste među njima

Podeli vest

Prema astrolozima, tri znaka horoskopa su naročito pogođena vremenskim promenama, što se na njih odražava na različite načine.

Vremenske promene mogu značajno uticati na naše zdravlje i raspoloženje.

Neki ljudi su posebno osetljivi na promene. To se može manifestovati u vidu glavobolje, promene raspoloženja, umora, razdražljivosti, bolova u zglobovima...

Foto: Shutterstock

 

 

Neki horoskopski znaci su osetljiviji od drugih na ove promene. Evo koji su to znaci:

Rak

Rakovi su poznati po svojoj dubokoj emocionalnosti i osetljivosti. S obzirom na to da su povezani s Mesecom, koji utiče na plimu i oseku, ove osobe su vrlo osetljive na vreme i sve promene u atmosferi.

Nagla promena temperature ili vlažnosti može izazvati promene u raspoloženju, osećaj nelagodnosti ili umora kod njih.

Foto: Shuterstock

 

 

Ribe

Ribe, vodeni znak sa izraženom empatijom i intuicijom, često upijaju energiju iz svoje okoline. Zbog toga su veoma osetljive na spoljašnje uticaje, uključujući vremenske promene.

Promene u vazdušnom pritisku, dolazak oluje ili nagle promene temperature mogu narušiti njihovu emocionalnu ravnotežu, uzrokujući osećaj iscrpljenosti ili melanholije.

Foto: Shuterstock

 

 

Devica

Device su poznate po svojoj osetljivosti na promene u svom okruženju i vreme, uključujući vremenske uslove.

Nagle promene temperature, varijacije u vazdušnom pritisku ili povećana vlažnost mogu negativno uticati na njihovo fizičko stanje, što može dovesti do osećaja umora ili anksioznosti.

Foto: Shuterstock

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija