• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 9. septembar! Lavovi će ovako upoznati novu ljubav - Rakovima zdravlje ugroženo!

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 9. septembar! Lavovi će ovako upoznati novu ljubav - Rakovima zdravlje ugroženo!

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Doživećete lepe trenutke sa voljenom osobom, što će doprineti stabilnosti odnosa. Ako ste sami, imaćete dobrih prilika za ljubav. POSAO: Uspešan rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Vaš ljubavni život će se odblokirati i imaćete neke nove kontakte i nova poznanstva koji će obećavati. POSAO: Moguće su promene u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko živi daleko ili je zbog nečeg drugog nedostupan/na. POSAO: Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Foto: Shuterstock

 

RAK

LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguć je neki nesporazum u odnosu ili problemi zbog emocionalne preosetljivosti. POSAO: Nećete biti sposobni da ostvarite planirano jer ćete biti apatični. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

LAV

LJUBAV: Novi kontakti, prijateljska komunikacija ili flert preko društvenih mreža. Moguće je i nedefinisana veza sa prijateljem/ljicom. POSAO: Plodan period za one koji se bave pisanjem i jezikom. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

LJUBAV: Doživećete karmičku ljubav ili dublje emocije s kojima nećete znati kako da se nosite. POSAO: Problem u partnerskom poslu i odlaganje nekih dogovora ili ispunjenja ugovora. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Bićete koketni, možda i previše. Nećete voditi računa s kim flertujete, pa se može desiti da to bude neko ko je već zauzet. POSAO: Radićete punom parom i imati visok radni elan. ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ljubav sa poznatom ili uspešnom/popularnom osobom. Možda čak sa nekim ko vam je nadređen ili na poziciji autoriteta. POSAO: Bez promena na poslovnom planu. ZDRAVLJE: Poboljšanje zdravstvenog stanja.

Foto: Shuterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada, ali nećete imati prilike za fizički kontakt sa tom osobom. POSAO: Vaša poslovna pozicija će biti nedefinisana. ZDRAVLJE: Dijareja.

JARAC

LJUBAV: Loše okolnosti ili okruženje će negativno uticati na vaš ljubavni život. Moguć je i konflikt u odnosu. POSAO: Moraćete da prihvatite neke kompromise koji vam neće biti po volji. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete nezadovoljni time kako izgleda vaš ljubavni život i imaćete neodoljivu potrebu da "razdrmate" situaciju. POSAO: Mogući nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Problem sa tiroidom.

RIBE

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome ko nije zainteresovan za vas ili je već u vezi. Privlačiće vas oni s kojima možete imati samo platonsku vezu. POSAO: Administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija