• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 13. septembar! Jarčevima stiže novac od naplate dugova - Vage spremne za novu ljubav!

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 13. septembar! Jarčevima stiže novac od naplate dugova - Vage spremne za novu ljubav!

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Doživećete uspeh koji će vas učiniti neodoljivim. POSAO: Bićete izuzetno ambiciozni i okolnosti će vam ići naruku, pa ćete imati prilike za napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Više ćete se baviti nekim drugim sferama života. Danas nećete biti u situaciji da uživate. POSAO: I dalje možete imati finansijskih problema. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: U ovom periodu imate dosta prilika za ljubav jer ostvarujete nove kontakte. POSAO: Moguće je da će vam neko blizak pomoći da pronađete novi posao. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za izjave ljubavi jer ćete biti vrlo elokventni i sposobni da na najbolji način artikulišete emocije. POSAO: Uspeh u trgovini. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuterstock

 

LAV

LJUBAV: Nećete uspeti da ostvarite harmoniju u ljubavnom odnosu zbog neke negativne energije. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom i menadžmentom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste u vezi, zahlađenje u odnosu, a ako ste sami, ne očekujte ništa posebno od ovog dana. POSAO: Problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo emotivni i spremni da nekome poklonite svoje srce. POSAO: Danas ćete završiti nešto što ste započeli ili ćete tražiti dodatni posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uprkos svemu, u ovom periodu osvajate magnetizmom gde god da se pojavite. POSAO: Problem u partnerskom poslu, blokada i moguć raskid partnerstva. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Može se desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan, a bez posebnog truda ili čak namere. POSAO: Promena radnog mesta i blaga blokada u karijeri. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

JARAC

LJUBAV: I dalje moguća romansa sa nekim s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Imaćete uspeh sa finansijama. Ovo je dobar period za naplaćivanje dugova. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko nosi neku vrstu uniforme. Aktivni atletski tipovi osoba su vam trenutno vrlo privlačni. POSAO: Manji obim posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Lako ćete uspostavljati emotivnu bliskost sa drugima. POSAO: Poslovni život će vam biti nešto stabilniji nego što je bio u prethodnom periodu. ZDRAVLJE: Dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)
Live TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)

Troškovi servisiranja ogromnog američkog saveznog duga sada su veći od budžeta za odbranu, izjavio je izvršni direktor Tesle i Spejks Iksa Ilon Maks u popularnom podkastu. On je dodao da zemlja „izuzetno brzo bankrotira“. Američko ministarstvo finansija objavilo je krajem jula da je državni dug premašio 35 biliona dolara, što je skočilo za trilion u periodu od šest meseci. Profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka govorio je na ovu temu u "Info jutru" Informer televizije.

13.09.2024

12:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Preokret na pomolu? Aleksa: Nadam se da Kari ostaje
Košarka

Preokret na pomolu? Aleksa: Nadam se da Kari ostaje

Srpski košarkaš Aleksa Avramović (29) još ne može da poveruje da je Svetislav Pešić (75) napustio funkciju selektora Srbije, ali smatra da možda čak postoji šansa da dođe do preokreta! Harizmatični Čačanin, koji je ovog leta sa "orlovima" osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, poručio je u intervjuu za "Mocart sport" da se, poput svih reprezentativaca, nada ostanku legendarnog stratega.

13.09.2024

09:54

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!
Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Pirot, gde je posle razgovora sa gradonačelnikom i obilaska Doma zdravlja i vrtića "Crvenkapa" posetila i porodicu Kostić u u pirotskom prigradskom selu Krupac.

12.09.2024

17:49